Újabb sacai x Nike LDWaffle kollabok érkezőben

A Nike csapata igencsak igyekszik meghúzni a nyár végét, egyből három érkező sacai LDWaffle kollaborációról rántotta le a leplet a napokban. De még milyen kollabokról! A partnerek között ismerős nevek érkeznek, csekkoljátok őket a tovább után!

sacai x Nike LDWaffle

Extra hot waffles

Észre sem vettük, pedig lassan már két éves az ikonikussá vált LDWaffle sziluett. A Nike és a sacai most három új kollaborációt jelentett be, melyekben a Fragment, a CLOT és az Undercover lesznek a tettestársak. Mondanunk sem kell, egyiküknek sem az első és nem is az utolsó közreműködésük, ami garanciát jelenthet a minőségre. A Fragment színállások a karakteres és megszokott letisztultságot követik, az Undercover hármasa elsősorban a konkrasztos színeivel és talpazattal hívja fel magára a figyelmet, a Clot-nál viszont visszaköszön a korábban a CLOT x Nike Air Max 1 “K.O.D.” esetében is látott narancssárga-burgundi színválasztás. Az első drop a Fragment cw-k esetében várható, augusztus 24-én. További infók hamarosan!

sacai x Nike LDWaffle sacai x Nike LDWaffle sacai x Nike LDWaffle sacai x Nike LDWaffle sacai x Nike LDWaffle sacai x Nike LDWaffle

Képforrásunk a Hypebeast volt.

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×