CLC 2.0 – a magyar Discord cook group

A tavalyi év folyamán egy háromrészes cikksorozatot olvashattál a blogon, melyben kiveséztem a sneaker piac mögött rejlő Discord szervereket, vagyis cook groupokat. Akkoriban egy külön cikkben kiemeltem a Cook Like Chef magyar szervert, mely idén gyökeres változásokon ment keresztül, és megjelentek egy teljesen új szerverrel, a CLC 2.0 -val! Részletek a tovább után!

Ha kiváncsi vagy a korábbi sorozatra, vagy jelentősen érdekel a resell piac mögött rejtőző szerverek hálózata, akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi cikkek elolvasását ide kattintva

CLC 2.0 - a magyar Discord cook group

A CLC (2.0) továbbra is az egyetlen magyar cook group, ami lehetőséget ad arra, hogy a sok csalódott L mellett végre sikereket is érhess el különböző dropokon/restockokon. Fontos megemlíteni, hogy át lett dolgozva az egész szolgáltatás, és többet nyújtanak kevesebb összegért.

De mit tud a CLC 2.0?

Custom, saját fejlesztésű monitorok: 

Külföldi és magyar webshopok, valami az összes social media felületeik instant értesítése a zsebedben. Amint megjelenik egy termék, érkezik egy váratlan restock, vagy egy rövid időkapus raffle-t indítanak valahol, te elsőként tudni fogsz róla. Többé nem kell egyesével nézegetni és frissítgetni minden weboldalt, a CLC 2.0 önti neked az infókat, mindezt a lehető leggyorsabban. – Tapasztalatból mondom, tagságom óta több cipőt sikerült megvennem, mint az elmúlt évek során.

Price error:

Azáltal, hogy mindent monitoroznak, azt is látod, ha egy weboldalra egy bizonyos termék hibás áron kerül fel. Volt már rá példa párszor, hogy bizonyos weboldalak elírtak egy nullát, és 29990 Ft helyett 2999 Ft-ért vásárolhattál cipőt. Mellékes sztori, hogy pár hónapja a különböző Facebook csoportokban megjelentek halom számra narancssárga Nike kabátok jobbnál-jobb árakon. Ezek mind a CLC szerverek köszönhető sikeres vásárlások voltak.

Megjelenési infók egy helyen:

Minden fontos megjelenésnek egy külön szobát készítenek, ahol összegyűjtik, melyik weboldalakon dropol az adott termék, raffle vagy FCFS várható, hány órakor kell a készenlétben lenni, stb. Lényegében előkészítenek neked mindent a nagy napra!

CLC 2.0 - a magyar Discord cook group

CLC 2.0 Autocheckout:

Egy különleges szolgáltatás, melyet máshol nem igazán tudsz igénybe venni. Bizonyos megjelenéseknél futtatnak neked botokat, és ha sikeres egy checkout, utólag kell nekik fizetned egy bizonyos összeget. Fontos megemlíteni, hogy ha a bot nem teljesít jól, neked sem kell fizetned semmit. Gyakorlatilag megadod nekik a rendeléshez szükséges adatokat, majd hátradőlsz, és várod, hogy az öledbe hulljanak a sneakerek. A CLC 2.0 indulása óta eddig több, mint 1000 pár terméket vásároltak a srácok tagoknak, köztük rengeteg Dunk, AJ1, Yeezy, Supreme cuccok, stb. Saját tapasztalatok alapján el tudom mondani, hogy több tíz pár cipőt behúztak nekem a srácok, melyek közt voltak Yeezy-k és Jordanek is egyaránt.

CLC 2.0 - a magyar Discord cook group

Member important, marketplace, kuponok, chatek, stb:

Természetesen itt is pörög az adok-veszek, posztolgatnak kuponokat, beszélgetnek, és sok más szobába is betekintést nyerhettek.

Hogyan tudsz belépni, hol találod meg őket, mennyibe kerül a CLC 2.0?

A CLC 2.0 az előző szerverhez képest alacsonyabb áron, havi 3500 Ft-ért elérhető, és ezzel a linkkel tudsz belépni. Instagram profiljukon amúgy posztolni szoktak aktuális megjelenésekről, de nyilván leginkább magán a szerveren aktívak – azonban ha itt írsz nekik, készségesen válaszolnak minden kérdésedre.

Összességében én bátran ajánlom, hogy igénybe vegyétek a CLC 2.0 szolgáltatásait. A csapat nagyon segítőkész, a hangulat baráti, az árazás nagyon kedvező.

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×