A Nike bemutatja a Space Jam 2: New Legacy kollekciót

Mint azt már valószínűleg mindannyian tudjátok, a nyár közepén érkezik az ikonikus kosaras film, a Space Jam folytatása, amely a New Legacy nevet kapta. Az új rész főszereplője LeBron James és persze a teljes Tunes Squad. Ebből kifolyólag LeBron be is jelentette, hogy nem vesz részt az idei Olimpián, hanem inkább a film kampányára helyezi a hangsúlyt. Természetesen mivel kosaras filmről van szó és manapság már szinten mindenhez csinálnak kollabokat vagy egyedi színállásokat, így a Space Jam 2 sem maradhat ki ebből. Ha érdekel, miben pattogtat majd a nyáron Tapsi Hapsi, Dodó Kacsa vagy James, akkor kattints a továbbra!

Megjelenés

A film várhatóan július 16-án kerül bemutatásra a külföldi mozikban, ezután várhatóan nem sokkal akár hazánkban is. Ezzel együtt számítunk a ruha- és cípőkollekció bemutatására is. Igen, a cipők mellett természetesen teljes szett, mez és gyerekméretű cipők is érkeznek majd mind a Tune Squad, mind a Goon Squad oldaláról.

Nike Lebron 18 Space Jam 2 Collection

Nike Lebron 18 Space Jam 2 Collection

A Space Jam 2 kollekció

A legkiemelkedőbb darab a Lebron 18, amely elvileg központi szerepet foglal el majd a kollekcióban. A színösszeállítás az ikonikus karakterekből merített ihletet, mint Bugs, Marvin the Mars, Tweety Bird, Sylvester és Road Runner, Wile. E. a prérifarkas. A filmben láthatjuk először „élőben” az idén megjelenő Lebron 19-et, melyet Jason Petrie, a Nike Basketball oszlopos tagja tervezett. Hogy egy klasszikus, mindenki által ismert sales-es embert idézzek: „És ez még mind semmi”. A korábban már napvilágot látott Air Force 1 mellett két új Converse Chuck 70 is elérhető lesz, valamint egy Lola nyuszi ihlette Pro Leather Low is.

Nike Lebron 18 Space Jam 2 Collection

Nike Lebron 18 Space Jam 2 Collection

Vélemény a Space Jam 2: New Legacy filmről

Nagyon nem szeretnék belemenni a részletekbe, mivel elég megosztó már most a film. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek nagy elvárásai vannak a második résszel kapcsolatban. Aki jobban benne van a kosárlabda világában, az biztosan így van vele, pláne azok, akik az eredeti Space Jam-en nevelkedtek. Nem beszélve a Jordan éra szerelmeseiről. Az biztos, hogy magasan van a léc és James alapjáraton jobb színészi képességekkel van megáldva, mint Michael Jordan, több filmben is bizonyította ezt. Ettől függetlenül mindketten inkább sportolók, mint színészek (bár a sok Flop-olásnál ez megkérdőjelezhető a pályán). Az előzetes első körben egészen meggyőző volt, rendkívül szép képi világgal. Én úgy gondolom, hogy ha az alapokat vesszük, akkor papíron jobb film várható, mint az első esetén. Azonban itt van egy hatalmas DE, amit az első rész kultusza adott, ami miatt az annyira jó volt és ami miatt ennyire magasan van a léc. Egy biztos, nyár közepén kiderül, hogy a film méltó utód lesz-e.

Converse Space Jam 2 Collection

Converse Space Jam 2 Collection

Ti mit gondoltok róla? Milyen érzéseitek vannak a Space Jam 2-vel kapcsolatban, vagy akár a kollekciót látva? Mondjátok el nekünk kommentben!

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×