A Yeezy QNTM első éve

Tavaly februárban szinte az összes sneakerhead Chicagóban szeretett volna lenni, amikor Kanye INGYEN Yeezy QNTM sneakereket osztogatott az utcákon. Ismerd meg az első Yeezy kosárlabda cipő elmúlt egy évét a tovább-ra kattintva!

Ezt a cikket Kristóf blogger padawanunk írta. Ezzel a cikkel is gyűjti a kilométereket, hogy sneakerbox.hu blogger legyen belőle.

QNTM-robbanás?

2020-ban az NBA All-Star hétvégéjén hatalmas katonai konvojokra emlékeztető „tankok” lepték el Chicago utcáit. A teherautókban nem más volt, mint az akkor még meg nem jelent Yeezy Quantum Lifestyle modell.

Yeezy QNTM Lifestyle

Yeezy QNTM Lifestyle

Akik követték ezeket a teherautókat egy életre szóló élményben lehetett részük, ugyanis maga Kanye West INGYEN adott pár embernek ebből a lépőből, a hivatalos 2020. február 16-i drop előtt.Hatalmas port kavart ez az esemény, nagyon jó marketing fogásnak tűnt, azonban amekkora hype volt körülötte, sajnos akkora a csend most a sneaker rajongók körében.

Yeezy QNTM esemény Chicagoban 2020-ban

Yeezy QNTM esemény Chicagoban 2020-ban

A QNTM színállások

A QNTM-ból már számos színállás megjelent: ezek a Barium (2020. jún. 25.), Teal Blue (2020. okt. 10.) Frozen Blue (2020.dec. 23.) és Sea Teal (2021. márc. 19.) névre hallgatnak. Bár szerintem ez a design az egyik ékköve volt a Yeezy új vonalának, többen is úgy gondolják, hogy ez a modell már nem annyira „tűz”, mint az előzőek. Ezt az ára is mutatja hiszen a resell ára nem nagyon rugaszkodik el a 250 dolláros retail ártól. Akik hordásra veszik a cipőt, azoknak ez egy nagyon jó hír, viszont a resellereknek úgy tűnik nem ez a legjobb befektetés.

Yeezy QNTM színállások: Barium, Teal Blue, Frozen Blue, Sea Teal

Yeezy QNTM színállások: Barium, Teal Blue, Frozen Blue, Sea Teal

Maga a cipő

Az NBA-ben be is tiltották a cipőt, a felsőrészben található fényvisszaverő részek miatt – bár ez a ban most nem hozta meg a modell sikerét, nem úgy mint 1985-ben az Air Jordan 1-esnek. A QNTM felsőrésze szürke Primeknitből és velúr panelekből áll össze, a meghosszabbított bokarész a játék közbeni stabilitást segíti, a kényelemről pedig a kissé átlátszó talpban lévő Boost technológia gondoskodik.

Yeezy QNTM

Összességében a Quantum egyelőre nem futotta be azt a karriert, amit jósoltak neki, de lehet a későbbiekben egy új színállás még feltámasztja a hype-ot körülötte.

Te kosárlabdázol-kosárlabdáznál ebben a cipőben?

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×