Nike Air Max 97 „Airmoji” :P

A Nike Air Max 97 a kilencvenes évek végén eléggé techno-futurisztikus jelenség volt, főleg ha a Silver Bullet színállásra gondolunk. Bár mostanában is jelennek meg az AM97-ből figyelemre méltó színállások, de az is látszik, hogy a pipás márkánál most inkább a Jordan 1 és Dunk különféle változataira esik rivaldafény. Ezért is láttuk örömmel ezt az Air Max 97 ‘Airmoji’ színállást és hogy MÉG miért, azt megtudhatod a tovább után!

Ennek az AM97-es sneakernek a színösszeállítás összhatása egészen emlékeztet az OG Silver Bulletre (arról vlog itt): ugyanúgy megtalálható rajta az ezüst, de ezen jóval több fehér. A kiegészítő szín itt pedig a lila és a limezöld kombinációja, ami különösen kedves a szívünknek, hiszen az OG sneakerbox logó is ebből a három színből: lilából, limezöldből és fehérből állt 🙂

Nike Air Max 97 'Airmoji' (DD1391-700)

Nike Air Max 97 ‘Airmoji’ (DD1391-700)

AM97 Airmoji sarokrész

AM97 Airmoji sarokrész

A cipőre egy vicces designelemet is tettek a tervezők (innen a beceneve is), az újabb típusú Air Max cipők sarkán/nyelvén található jellegzetes típusjelzésekből emojikat csináltak, melyek tépőzárásak és tetszés szerinti kombinációban rátapaszthatók a nyelv három pontos [Éppen ír…] státuszt jelképező három pontra. Ilyen tépőzáras „customizálási” megoldást egyébként nemrég láthattunk J Balvin Jordan 1-es cipőjén is, erről egy YouTube vlogot és egy TikTokos sneaker bemutató vidit is megnézhetsz! A chatelős motívum egyébként a cipő talpbetétjén is visszaköszön.

Nike Air Max 97 'Airmoji'

Ezt az Air Max 97 ‘Airmoji’ sneakert (Nike cikkszám: DD1391-700) a nike.com-on szerezheted be 180 dolláros retail áron.

Hír- és képforrásunk a Hypebeast volt.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×