Converse – Valentin napi pakk

Közeleg a Valentin nap, a Converse csapata pedig egy igazán érzelemdús pakkal próbált meg szerelmesek kedvében járni. A kollekció Chuck Taylor All Star, Chuck 70 és Run Star Hike modelljei összesen hat színállásban kerülnek a virtuális polcokra. Csekkoljátok a részleteket a tovább után!

Szerelem van a levegőben a Converse Valentin napi kollekciójában, ami igazán tetszetős tematikus tornacipőket kínál a megszokott minőség mellett. Vulkanizált talpazat és vászon borítás alapokon hat színállás érkezik többek között fekete, fehér vagy piros dominanciával, de finom hímzett szív vagy szerelem témájú motívumok is megjelennek a lépőkön.  Az ikonikus Chuck Taylor All Star mellett a Chuck 70 és az egyedi Run Star is megjelenik (utóbbinál természetesen eltérő talppal), így kétség kívül mindenki megtalálhatja a ma stílusához illő szerelemcipőt.  A pakk már elérhető a Converse amerikai honlapján, az árak pedig 60 és 115 dollár között változhatnak.

Converse - Valentin napi pakk Converse - Valentin napi pakk Converse - Valentin napi pakk Converse - Valentin napi pakk Converse - Valentin napi pakk Converse - Valentin napi pakk Converse - Valentin napi pakk Converse - Valentin napi pakk Converse - Valentin napi pakk Converse - Valentin napi pakk Converse - Valentin napi pakk Converse - Valentin napi pakk

A képeink forrása a Sneakernews volt.

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.
×