„Ugly sweater” karácsonyi Nike kollekció

Sneakerhead ismerősödnek keresel ajándékot? Esetleg nem tudod, mit kérj karácsonyra? A Nike most erre kínálhat megoldást az új, karácsonyi kollekciójával. Ezúttal egy AF1 Hi-t, egy Mid Blazer-t és egy Air Max 90-et öltöztettek karácsonyi köntösbe. Azt, hogy mennyire lennének ideális ajándékok ezek a csodák, a tovább után mindenki eldöntheti saját maga.

Nike Air Foce 1 Hi

A karácsonyi kollekció első darabja egy magas szárú Air Force 1. A klasszikus sziluettet ronda karácsonyi pulcsiba öltöztették, ez inspirálta a toe box, a nyelv, az oldalsó panelek, valamint a modell egyik védjegyének, a strap mintáját és anyagát. A karácsonyról nekem elsőként a piros és a zöld szín ugrik be, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. A Nike tervezői legalábbis mindenképp egyetértenek, ezt tükrözi a sneaker színválasztása. A cipőből kikandikál a belső, talán a Mikulás ruhájára hajazó, fehér bélés. Azt, hogy ez mennyire esztétikus, inkább ne firtassuk, de legalább biztosan meleg… 🙂

Ez a cipő nemcsak mintájában hasonlít egy pulóverre, belül is legalább olyan puha

Karácsonyi Nike Blazer Mid

Ha esetleg az előző darabot nem találtad elég méltónak a ronda pulcsi témához, a karácsonyi mid Blazer még jó eséllyel indul a csúnya megnevezésért. Ezt a cipőt bátran felveheted egy ronda pulóverhez, nem fogja rontani az összképet. Ennek a lépőnek is a zöld, a piros és a fehér a fő színei. Az Air Force-on látott minta itt is visszaköszön, sőt, a sarokrészen a fehér szőrme is megjelenik.

Ezzel a cipővel kimaxolhatod a csúnya karácsonyi outfited

Nike Air Max 90

A kollekció harmadik tagja egy Air Max 90 és nagy titkot nem árulok el vele, hogy esztétikailag ez a lépő sem lóg ki a sorból. A fő szín ez esetben a zöld és a fehér, de a colorway többi színe is megegyező a kollekció többi tagjával. A fehér szőrmét természetesen nem hagyták ki, a Blazer-hez képest azonban most visszakerült a cipő belsejébe.

Az Északi-sarkon a manók biztosan ebben a lépőben flexelnek

Ár és megjelenés

A sneakerek december 7-én jelentek meg a Nike weboldalán. Az Air Force 1 Hi 120 dollárba kerül, a Blazer Mid ára 90 dollár, az Air Max-ért pedig 110 dollárt kell kifizetnie azoknak, akik meg szeretnék vásárolni.

Te mit szólnál, ha a Nike valamelyik karácsonyi sneakerét találnád a fa alatt?

nojaasd

Ha valaha a cipősszekrényem közelébe kerülsz, ne lepődj meg; több sneakert és focicipőt rejt, mint magassarkút.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×