Pharrell Williams x adidas Originals NMD Hu ‘Mono black’

Úgy tűnik a monokróm színvilág lehet Pharrell Williams következő irányvonala adidas Originals NMD Hu fronton. Csekkoljátok a legfrissebb, tripla fekete cévét a tovább után!

Pharrell már 6 éve az adidasnál

Biztosan vannak köztetek páran, akik emlékeznek még az első adidas NMD Hu őrületre. Nos, bármilyen hihetetlenül is hangzik,  idén már hat évre vagyunk attól hogy Pharrell aláírta első szerződését az adidassal. Azóta sok PW kollab lecsúszott már a gyártósorokról, színesebbnél színesebb változatok követték egymást, a lufi azonban egy idő után kidurrant. A márka átállt a tömeggyártásra, néhány hónapja már az outletek polcain is megjelentek az egykori vaskos resellt hozó modellek, azóta pedig legtöbben már nem tudnak olyan szemmel néznek a sneakerre, mint amikor még ezerrel pörgött.

…most pedig

Hogy mi lehet a következő lépés? Ahogy minden, úgy Pharrell is változott az évek alatt és talán az adidasnál is belátták: az agyonszínezett, tömeggyártott modellek nem generálnak elég hype-ot. Nyakunkon lehet tehát egy új, monokróm, letisztult vonal, aminek az első darabja ez a gyönyörű, tripla fekete NMD Hu. A cipő anyaghasználata továbbra is prémium – amit el is várhatunk a 235 dolláros/eurós árcímkéért – és ha igazak a hírek, nem is lesz minden sarki boltban kapható. A kérdés már csak az, nektek fekete vagy fehér fűzővel adja jobban?

Pharrell Williams x adidas Originals NMD Hu 'Mono black'

Back

Pharrell Williams x adidas Originals NMD Hu 'Mono black'

Side

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×