Cactus Jack x Playstation

Cactus Jack megint felrobbantotta a világot is, hiszen ezúttal a Playstation 5 mellett láthatjuk a nevét. Tényleg mindenhol ott van és ebben az évben már nem tudjuk mit tud még hozni nekünk. Sokaknak már a könyökén jön ki, mások viszont még most sem unják. Nézzük meg mit érdemes tudni az új kollabról a tovább után!

Intro

Igen, most sokan gondolhatjátok, hogy „ahj, már megint egy Travis Scott cikk, kit érdekel…”

Az a helyzet, hogy 2020 egyértelműen Travis éve, hiszen számos új daltól kezdve, rengeteg együttműködést hozott számára ez az év. A rajongók ezt nagyon élik, be kell vallanom, hogy én is örülök annak, hogy Ő az arca számos olyan terméknek amit használok vagy éppen szeretek.

Na, de elég a rizsából, nézzük mit is hoz most Cactus Jack és a Playstation közösen!

cactus-jack-playstation

Travis Scott x Playstation 5 – by @forbes

La Flame, na meg a PS5

McMenü után, 5 héttel a hivatalos megjelenés előtt, kidobott a Sony egy kis 40 másodperces promó videót, ahol bemutatják a Cactus Jack team-et, felfednek egy elég komoly cipellőt, miközben a rapper egy OzzyFest pólóban nagyon éli az új mókát. …és persze, leleplezik a legfontosabb dolgot: Travis hivatalosan is csatlakozott a Playstation családba.

Nézzetek rá, ha eddig még nem botlottatok volna bele a reklámba 😀

 

Ezelőtt pár hónappal indított egy Insta élőt, amiben azt streamelte, hogy éppen mentek egy-két Fortnite „rangadót” a kislányával, Stormival. Mint tudjuk a rapper már koncertet is adott a virtuális világban, erről hosszabban egy régebbi cikkünkben olvashattok ide kattintva!

cactus-jack-fortnite

Astronomical Tour

Természetesen nem csak a rajongók vagy Travis örül az új kapcsolatnak, hanem a Sony és a Playstation egész stábja. Céljuk az egésszel, hogy minél kreatívabb és nyitottabb ötletekkel tudjanak szolgálni La Flame imidzse által. Így is jó az eladási statisztikája az új konzolnak, de valószínű, hogy ezzel kicsit feljebb pereg az a grafika.

PS X NIKE X TRAVIS SCOTT

Talán az egyik legnagyobb kérdés számotokra a videó megnézése után, hogy mi volt az a fordított pipás Dunk. Valószínűleg nem kap majd megjelenést, mindenesetre meglovagolja mind a Dunk hype-ot és mind a Trav hype-ot. Ti örülnétek ha néhány előrendelés mellé dobnának be egy párat ebből?

cactus-jack-playstation-nike-dunk-low-release-date-price

PS X NIKE X TRAVIS SCOTT – by @highsnobiety

Outro

Befejezésül pedig itt van Jack nyilatkozata az eseményekről, eredeti verzióban:

„I’m really looking forward to being able to showcase everything that Cactus Jack has worked on with Sony and the PlayStation team, most importantly I’m excited to see how the PlayStation fans and family respond, and I look forward to running some games with everybody very soon!”

Forrásaink a Highsnobiety és a Playstation.blog voltak!

peti

Create your style! Lehet hasonló másokéhoz, de ugyanolyan sosem lesz és ez a lényeg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×