Supreme x Nike Tn Air Max Plus – ezt kapjuk 63000 Ft-ért

Ahogy azt már pár helyen láthattátok a Supreme és a pipás márka bemutatta az új collabjukat, ez lett a Supreme x Nike Tn Air Max Plus. A nemrég restockolt Supreme x Nike Air Force 1-el ellentétben, most egy (legalábbis Magyarországon) kisebb népszerűségnek örvendő modellt választottak: az 1998-ban bemutatott Nike Tn Air Max Plus sneakert. Ismerd meg a sneakert a tovább után!

Ezt a cikket Máté blogger padawanunk írta. Ezzel a cikkel is gyűjti a kilométereket, hogy sneakerbox.hu blogger legyen belőle.

Lángoló vörös/zöld vagy a letisztult fehér?

Első körben három színállásban jelenik meg, ebből kettőt október 22.-én tudtunk(?) megvásárolni a SNKRS alkalmazásban, illetve a Supreme hivatalos oldalán. Ebből a három színvariánsból kettő igencsak erőteljes neon színeket kapott – mintha csak a kilencvenes évek rave partyjairól érkeztek volna. A harmadik pedig a Supreme két domináló színét kapta. Ha valaki esetleg nem tudná ez a piros és a fehér 😀

Supreme x Nike Tn Air Max Plus

A fehér színű lépőt/sneakert majd csak november elsején tudjuk megvásárolni a hivatalos bejelentés szerint. Előzetes értesülések szerint elég limitált megjelenésről van szó, ha nem szeretnél lemaradni, akkor, nézz rá erre a cikkünkre is, hátha segít!

Tetőtől-talpig szetted lehet

Kiadásra kerül három sapka is, amik teljesen passzolnak a cipőkhöz színben. A futósapkák (bár inkább „bicósfutár” sapkának mondanám) a Nike elismert DRI-FIT technologiáját fogják megkapni – ez biztosítja a szellőzést és a kényelmet is futás közben.

A sneakerekhez passzoló színű sapkák

A sneakerekhez passzoló színű sapkák

Miben változott és mennyire lehet népszerű?

A képeken is láthatjuk, hogy a Supreme nem nagyon nyúlt hozzá a modell formájához – mondjuk ez rájuk kevésbé is jellemző. Néha a beavatkozás teljesen minimális, gondoljunk csak a Supreme x Nike Air Force 1-ra, ahol a sarkon lévő apró logók jelentik a kollab jelleget. Ezen a cipőn is csupán két helyen vehetünk észre különbséget az alapmodellhez képest: a cipő nyelvét illetve a talpbetétet díszíti egy-egy kisebb Supreme logó.

Supreme x Nike Tn AM - fekete/piros

Mennyire lehet sikeres a Supreme x Nike Tn Air Max Plus ?

Sikerül vajon azt a népszerűséget elérni, mint például a piros Uptempoval? Lássuk be, hogy a legtöbb Supreme x Nike collab nem ütött túl nagyot, gondolok itt a Dunkokra, vagy akár az SB Gatora, ami majdnem pontosan két éve jelent meg. Kíváncsian várom, hogy miképp alakul a népszerűsége (és persze az ára) ezeknek a különleges színekben pompázó sneakereknek. Az szinte biztos, hogy a Tn modellt jobban kedvelő Németországban és Franciaországban vagy éppen Angliában többen rámennek majd, itthon nem számítok rá, hogy túl gyakran jönne szembe lábon…

Supreme Nike Air Max Tn

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×