UNREAL SEA5ON DROP

2020.09.12-én droppol az UNREAL SEA5ON, azaz az ötödik szezon, melyet a mesterséges intelligencia ihletett. A srácok elég darkosan közelítették meg az AI-t: nem egy utópisztikus világot festettek elénk, sokkal inkább disztópikusat, ez jön le a pólók, pulcsik és nadrágok mintáin, nevén is. Ismerd meg a SEA5ON-öt a tovább után!

Az AI pólók

Amikor évtizedekkel ezelőtt kapcsolatot teremtettek két kezdetleges számítógép között, még senki sem gondolta, hogy a tudás, gondolatok, érzések, szeretet és gyűlölet ekkora, gyakorlatilag felfoghatatlanul hatalmas adathalmaza lesz belőle. Ráadásul teljesen megfoghatatlanul a “felhőben” van, azaz mindenütt és mégis sehol. És ez még mindig nem az AI, hanem „csak” „szupergyors számológépek”, de már nem lehet túl messze a szingularitás sem.

Az [UNREAL] AI póló fekete, rövid ujjú és környakú. Vastag és tartós pamutból készült, zöld és lila AI mintával elöl és hátul.

[UNREAL] AI tee (zöld)

[UNREAL] AI tee (zöld)

UNREAL AI tee (lila)

UNREAL AI tee (lila)

Singularity Hoodie

Ha eljön a szingularitás, ahol a gépek saját magukat fejlesztik, akkor oda már nem tudjuk követni őket. Sokak szerint a valódi mesterséges intelligencia lesz az emberiség legutolsó találmánya.

Az UNREAL Singularity Hoodie fekete, hosszú ujjú pamut kapucnis pulóver, puha és vastag. Elöl zöld hímzett cirill betűs felirattal, a hátán zöld AI mintával.

UNREAL SEA5ON SINGULARITY HOODIE

UNREAL SEA5ON SINGULARITY HOODIE

Simulated Soul Anorak

Ha minden, amit eddig tapasztaltál, megéltél, éreztél és gondoltál digitalizálható, akkor másolható és szimulálható is vagy. És korlátlanul szerkeszthető. És az, ami ezzel létrejön a digitális mátrixban, az te vagy? Vagy valami egészen más?

Az UNREAL Simulated Soul pamut anorák fekete, hosszú ujjú és kapucnis, anyaga puha és vastag. Bal ujján techwear zseb, elöl lila hímzett [UNREAL] felirat, a hátán és ujján lila AI mintával.

UNREAL SIMULATED SOUL ANORAK

UNREAL SIMULATED SOUL ANORAK

Simulated Soul Longsleeve

Az internettel mindent tudhatunk – és mindent tudhatnak rólunk. Adathalmazok, algoritmusok, mintázatok – mit mond el rólunk a digitális lenyomatunk? A privát szféra egyetlen esélye (vagy már csak reménye?), hogy a titkosítás üteme meghaladja a kódfeltörését.

Ez egy fekete környakú hosszú ujjú póló, vastag és tartós pamutból. Elöl és az ujján lila hímzett felirattal, a hátán lila AI mintával.

UNREAL SIMULATED SOUL LONGSLEEVE

UNREAL SIMULATED SOUL LONGSLEEVE

Unreal Glitched Grid Pants – hosszú nadrág

A neurolinkkel az emberi elgépiesedik, de vajon a gép is emberiesedik? Vajon mit gondol majd rólunk az emberekről az AI, ha meglátja azt a mennyiségű digitális hulladékot, amit termelünk? Akar majd minket? Össze akar olvadni velünk?

Az Unreal Glitched Grid egy fekete, techwear hosszúnadrág, rugalmas derékkal, bő szárral, a bokánál szűkítéssel, oldalzsebek a száron. Elöl dupla glitchelt hímzett [UNREAL] felirattal, a szárán lila AI mintával.

UNREAL Glitched Grid Pants hosszú nadrág

UNREAL Glitched Grid Pants hosszú nadrág

Hol kapható az Unreal Sea5on kollekció?

Online kapható a truetosole.hu és az unrealindustry.com webshopokban és a True to Sole budapesti üzletében (1052 Budapest, Régi posta utca 5.). A SEA5ON drop event szintén itt lesz az üzletben, 2020.09.12-én, szombaton 17 órától.

UNREAL SEA5ON

UNREAL SEA5ON

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×