Kicks R Good 11 – gyere te is!

2020. augusztus 15-én Kicks R Good 11 ! Új helyszínen (OFF Kultur) a már megszokott KRG hangulattal vár téged a hazai sneaker és streetwear rajongók találkozóhelye. Márkák, üzletek, privát eladók és programok, részletek a tovább után!

Yeezy raffle a résztvevők között

Gyere el, mert a legfrissebb Yeezy 350 v2-es cw, a Zyon lehet a nyereményed! A sorsoláson 1 párat teljesen ingyen lehet nyerni, egy másik szerencsés a retail ár feléért (35 000 Ft), egy további szerencsés pedig retail áron (70 000 Ft) juthat hozzá a cipőhöz. Ne feledd, hogy a VIP jegyekkel nem csak előbb juthatsz be, de a sorsoláson is nagyobbak az esélyeid! Jegyinfó a cikk végén!

Yeezy Zyon raffle a Kicks R Good 11-en

Yeezy Zyon raffle a Kicks R Good 11-en

Sok-sok sneaker, sok-sok asztalon a Kicks R Good 11 -en

Ha limitált sneakert akarsz vásárolni, akkor a Kicks R Good-on sok asztal választékából csemegézhetsz: nehogy otthon hagyd a pénzedet, mert könnyen ott várhat rád az egyik privát eladói asztalon az a cipő, amit éppen keresel, éppen a méretedben 😉

Kicks R Good 11 reseller asztalok

Kicks R Good 11 reseller asztalok

Ismét ott lesz a Puma

A Puma a FUTURE RIDER és STYLE RIDER Play on cipőket mutatja be nektek, melyek egyszerre ötvözik a futurisztikus, vibráló színeket és a nosztalgikus elemeket. A játékosság nem csak a cipőkben jelenik majd meg: a standon konzolok várják azokat, akik a nagy sneaker tradelés után / közben konzolozással engednék ki a gőzt 😀

A Puma is ott lesz a Kicks R Good 11-en!

A Puma is ott lesz a Kicks R Good 11-en!

Hooded Staff

A Hooded staff különleges installációjában bemutatja augusztus 1-én megjelent új kapuszla kollekciójukat, mely a „IMG DROP” nevet kapta.

Hooded Staff @KRG11

Hooded Staff @KRG11

Cipőtisztítás és ápolás

Bár egyikőtökről sem feltételezzük, hogy egy koszos beaterben érkezne a Kicks R Goodra (a szabályt erősítő kivételeket mondjuk már láttunk azért 😉 de ha esetleg útközben történne valami, esetleg rádlépnek az asztalok előtti tolongásban, akkor irány a KRG cipőtisztítással és ápolással foglalkozó partnerei, a Crep Protect és a Sneaky: garantált, hogy mindkét helyen értő kezek varázsolják tisztára a sneakeredet – és persze vásárolhatsz is a tisztító- és ápolószerekből.

Cipőtisztítás: SNEAKY és Crep Protect

Cipőtisztítás: SNEAKY és Crep Protect

UNREAL

Az UNREAL sem hiányozhat a KRG-ről, a srácok a legújabb kollekcióból és a korábbi, népszerű darabokból is hoznak magukkal!

Stance

A Stance is kinn lesz, így a legújabb szezon színes és mintás zoknijaiból válogathattok!

DKC Tie Dye Workshop

A tie dye, korábbi „hippisebb” nevén a batikolás most nagyon visszajött és menő lett. A DKC-nál zoknikat fognak batikolni: lehet hozni sajátot is, de lesz náluk bőven Supreme zokni is, amiből retail áron tudtok vásárolni, és a helyszínen rögtön meg is lehet majd festeni Csabiék segítségével.

Tie Dye Supreme zoknik

Tie Dye Supreme zoknik

#outfitcheck fotózás

Az előző években is szerettétek az outfit és sneaker fotózásokat, most ismét lesz: keressétek Zolit a csapatunkból, aki megörökíti a 2020-as stílusotokat 🙂

Minden más

Ismét visszatér a sneaker art kiállítás, a beateket pedig egész nap Tobi, Fello, Khoala szolgáltatják.

Kicks R Good 11 hasznos infók

Jegyek

A jegyedet online vagy személyesen is megveheted. A STANDARD jegy ára 2 990 Ft, mellyel 12 órakor léphetsz be a rendezvényre és 1 db YEEZY Giveaway Ticket-et kapsz. A VIP jegy ára 7 990 HUF, mellyel 11 órakor léphetsz be a rendezvényre és 3 db YEEZY Giveaway Ticket-et és egy KRG ajándékcsomagot is kapsz.

Helyszín

Az OFF Kultúr cool poszt-indusztriális környezete ad idén otthont a KRG-nek. Könnyen megközelíthető busszal vagy villamossal a belváros vagy az M3 Újpest-Központ végállomása irányából, illetve az Angyalföld vasútállomás is közel van, mely a Nyugati Pu.-Esztergom vonalon közelekedő vonatok megállóhelye.

Még több és folyamatosan frissülő infót találsz a Kicks R Good 11 Facebook eseményében!

Kicks R Good 11.

Kicks R Good 11.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×