True to Sole Grand Opening – új, nagyobb, és menőbb

Július 25-én megnyílik az új True to Sole, a régió legnagyobb limitált termékekkel foglalkozó üzlete Budapesten a belváros szívében. Ha nem akartok lemaradni az év egyik legizgalmasabb eseményéről, akkor csekkoljátok az eseménnyel kapcsolatos részleteket a tovább után!

True to Sole Grand Opening - új, nagyobb, és menőbb

A True to Sole története nem ma kezdődött, hiszen Attila még 2017-ben álmodta meg az alapvetően resell brand koncepcióját. Azóta teltek, múltak az évek, voltak videós együttműködéseink, születtek blogcikkek, és most szombaton pedig megnyílik a második boltjuk is a fővárosban. Az eseményt itt tudjátok visszaigazolni, lejjebb görgetve pedig nálunk is elolvashatjátok az ünnepi nyitóhoz kapcsolódó programokat. ?

True to Sole Grand Opening programok

RETAIL CAMP: Régen, még a raffle hódítása előtt mindenki campelt a kiszemelt cuccokért a boltok előtt. Szombaton szeretnék vissza hozni ezt a jó közösségépítő szokást, de nem is akármilyen módon! Felmerülhet bennetek a kérdés, hogy egy alapvetően reseller üzlet miért szervezne first come first served alapú programot a megnyitóra. A csavar az, hogy szombaton nyitáskor limitált mennyiségben RETAIL áron (igen, jól olvastátok, ajánlott fogyasztói áron) vásárolhattok különböző Yeezy Boost 350, 380, és 700 színállásokat, de emellett Air Jordan 1 és Air Force 1 Shadow sneakerek is elérhetők lesznek így. De ez még nem minden! A cipők mellett többek között Supreme, Palace, és Off-White cuccokat is vásárolhattok pontosan azon az áron, mint amennyibe kerültek megjelenéskor a boltok polcain.

KAHOOT GIVEAWAY: Kvíz + tudás = ajándék Yeezy! Ideje beszállni az internetbe skacok, mert komoly kvízjátékkal készülnek nektek a sneaker és streetwear kultúráról. Légy te a legügyesebb, és garantáltan tiéd lesz egy Yeezy Boost 380 Mist sneaker az általad választott méretben – természetesen teljesen ingyen! Olvassatok sokat, mert nem lesz könnyű.

GOLDEN TICKET: Szeretnék a srácok, ha az új True to Sole üzlet minden szegletét meglesnétek ezen a csodás napon. Elrejtünk néhány aranykártyát a bolt területén. Ha megtalálod valamelyiket, akkor ajándék termékben részesülsz. Érdemes keresgélni, mert lesznek igazán nagy dolgok is köztük. – EGY SZEMÉLY CSAK EGY ARANYKÁRTYÁT TUD MAJD BEVÁLTANI! –

MYSTERY BOX: Pörögnek a neten a különféle dobozok, ahol egy bizonyos összegért cserébe egy titokzatos csomagot válthatsz ki. De egészen más rejtélyes doboz vár rád szombaton: egy teljesen fekete dobozban elhelyeznek egy pár sneakert, neked pedig annyi a dolgod, hogy kitapogasd melyik modellről és színállásról van szó. Ha pedig elég ügyes vagy, jutalomban is részesülhetsz.

Mi vár rád a programok mellett?

Finom falatok, frissítők, sok-sok cipő és ruha, jó zene, valamint egyéb érdekességek, amik útközben kiderülnek. ?

De hova kell jönnöd és mikor?

? DÁTUM: 2020.07.25. (szombat) 10:00
? HELYSZÍN: 1052 Budapest, Régi posta utca 5.

Gyere el és hívd el a barátaidat is!

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×