Off-White X Air Force 1 – Virgil kezd ellaposodni?

Virgil Abloh igazi nevet az Off-White márkával és a Nikeval közös kollekciójával ért el. Ez a siker sokak szerint a mai napig töretlen, viszont mintha Virgil kezdene kifogyni az ötletekből. Mi sem mutatja jobban, mint egy újabb Off-White X Air Force 1. Ha érdekel, hogy miért is gondolom ezt, kattints a továbbra.

Nike X Off-White Air Force 1 "MCA"

Nike X Off-White Air Force 1 „MCA”

Egy újabb Air Force X Off-White?

Mivel a Nike egyik legismertebb cipője az Air Force 1-es miért is ne nyúlt volna hozzá Virgil a cipőhöz. Az első megjelenések érdekesek voltak, és volt itt limitált darab is Cassius Hirsttel közösen, amelyről ide kattintva tudtok olvasni. Szerintem ezek közül az Air Forceok közül ez volt a legérdekesebb, és Virgil azóta nem találja meg mit is akar igazán. Láttunk azóta Dunkot is a designer kezei alól, amiben a mostani Air Force 1-esünk is kapott egy minimális ihletet.

Mintha 2 cipőt látnánk egybe öntve

Mintha 2 cipőt látnánk egybe öntve

Régi ismerős új köntösben

Ha megnézzük ezt a cipőt, szinte mindent láttunk már egyszer a fekete midsole, szinte az első Off-White AF cipőkön volt látható, míg a kék felsőrészt láthattuk az MCA kiállításon bemutatott cipőn. Az egyik legérdekesebb és legújabb elem a lépőn az a Dunkon megismert színes fűző a cipőn keresztül. Ez a rész nálam már a Dunknál is kiverte a biztosítékot, hogy miért és kinek, de az embereknek ezek szerint tetszett és Virgil nem hagyhatta le egy Air Forceról sem.

Az Off-White sikerének a kovácsa: Virgil Abloh

Az Off-White sikerének a kovácsa: Virgil Abloh

Van-e még jövője Virgilnek?

Virgil jelenleg az egyik legismertebb designer a divat piacon. Ezt aláírja az IKEA Markerad kollab (ezt a videónkat láttad?) és az, hogy a Louis Vuitton férfi részének a vezető designere. Szinte bármibe kezd, az emberek futnak érte, és képesek őrült magas resell árakat is kiadni ezekért a termékek. Saját véleményem szerint, ezek az Off-White cipők is szerintem már inkább a hype és a resell miatt jelennek meg. (És sajnos ez kell mostanában az embereknek…??)

Nike x Off-White: Virgil Abloh: a teljes THE TEN kollekció

Nike x Off-White: Virgil Abloh: a teljes THE TEN kollekció

Véleményem

A THE TEN kollekció nagyon magasra tette a mércét, és nehéz is lehet egy jónál jobbat csinálni. Szerintem Virgilnek az állítólagos szakításnál abba kellett volna hagynia, amikor 2 darab Air Max 90-et hozott ki. Akkor nem vesztett volna a szememben a hype értékéből. Maga az Air Force szerintem az egyik leggyengébb Nike X OW lett és kíváncsian várom a nagyközönség reakcióját. Nektek mi a véleményetek a cipőről?

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×