Nike Air Fear of God 1 „Noir”

Miután Jerry Lorenzo a múlt héten egy karanténkompatibilis Zoom videókonferencián lerántotta a leplet a legújabb Nike Air Fear of God 1 „Noir” lookbookjáról azt hittük már nincs más teendőnk mint várni a közelgő megjelenést. Most azonban befutott néhány újabb ultra forró on feet kép, részletek a tovább után!

Nike Air Fear of God 1 "Noir"

Nike Air Fear of God 1 „Noir”

Bevallom őszintén, a klasszikus egyes Jordanen kívül kevés kosaras cipő áll közel a szívemhez. Ami szép, az viszont szép, a legújabb Nike Air Fear of God 1 „Noir” pedig egész egyszerűen atom forró. Ahogy megszokhattuk, a monokróm, egyszerű tripla fekete színállások mindig nagyot mennek, hiszen mindamellett hogy majdnem mindenhez illenek, igen nehezen látszik meg rajtuk a kosz is.

Nike Air Fear of God 1 "Noir"

A Jerry Lorenzo és Leo Chang (az úriember felelős többek között KD signature Nike vonaláért) kollaborációjában megálmodott lépő zseniálisan megfelel a 21. század utcai luxuskritériumainak. Az anyaghasználat hozza a kötelező prémium vonalat, kényelmes nepreme felsőrész és stabil, tartós talpazat garantálja a tökéletes összhatást.

Nike Air Fear of God 1 "Noir"

Luxus lépőhöz viszont luxus árcédula is dukál, 350 dolláros, megközelítőleg 105 000 forintos áron szerezhetik be a szerencsések. A drop április 25-re esik, de ne legyenek illúziói senkinek: nagy valószínűséggel pillanatok alatt sold out lesz mindenhol.

A képek forrása @repgod888 volt.

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×