Mit tud a Supreme x Nike Air Force 1 Low? Megéri?

A Supreme március elején a tavaszi/nyári kollekciójában piacra dobta a Supreme x Nike Air Force 1 Low cipőt, melynek két színállását a sneakerhead/hypebeast srácok és lányok vegyes érzelmekkel fogadták. Mennyiben több mint egy „sima” Air Force 1? Vajon elérhető lesz még egy új drop során? „Mennyi lesz a resell?” A cipőről és ezekről az infókról a tovább után olvashatsz!

Ezt a cikket Krisztián blogger padawanunk írta. Ezzel a cikkel is gyűjti a kilométereket, hogy sneakerbox.hu blogger legyen belőle.

Ahogy már említettem vegyes érzelmeket keltett sokakban ez a megjelenés. A hypebeastek azonnal nyitották a pénztárcát és csaptak le a cipőre „mivel ez Supreme” így must have darabnak tartották a többi general release AF1-hez képest 😀 Az „átlag” sneakerheadek és gyűjtők pedig erősen elgondolkodtak a sneaker beszerzésén, mivel sokak számára kérdéses volt, hogyha esetleg nem sikerült retailben behúzni a cipőt, akkor megéri-e a resell árat… Hiszen, ha megnézzük a cipőt közelebbről, akkor  mégsem kapnak olyan extrát vagy különösebb újítást, ami igazán buzdítaná az embert a vásárlásra. Nézzük meg milyen pluszt kapunk a Supreme x Nike AF1 Low-tól!

Miben különbözik egy átlagos AF1-től?

Az első dolog, ami szembetűnik, az a cipő doboza. Ez annyiban tér el egy „regular Air Force 1” doboztól, hogy a fekete és a fehér színállásnál is fekete színű special edition dobozt kapunk, mindkét oldalán egy Supreme box logo brandinggel. Miután kinyitottuk a dobozt egy Supreme x Nike logóval ellátott csomagolópapír fogad minket.

Supreme x Nike Air Force 1: a fehér és a fekete színállás is ugyanolyan dobozban érkezik

Supreme x Nike Air Force 1: a fehér és a fekete színállás is ugyanolyan dobozban érkezik

A Supreme Air Force 1-es doboza

A Supreme Air Force 1-es doboza

A papíron is ott van mindkét márka logója

A papíron is ott van mindkét márka logója

Cipőfűzők

A dobozban (természetesen magukon a sneakeren kívül 😉 találunk még egy extra fűzőt, ami a fehér colorway-nél egy piros alapon fehér Supreme feliratos, a fekete párnál pedig fekete alapon fehér Supreme felirattal van ellátva.

A fekete cw-hez fekete alapon fehér Supreme feliratos fűző jár

A fekete cw-hez fekete alapon fehér Supreme feliratos fűző jár

Közelebbről megnézve, kézben tartva a sneakert, egyből észrevehetjük, hogy a sarokrésznél egy Box Logo kapott helyet, ami „bele van nyomva” az anyagba. Fontos kiemelni, hogy ez nem egy matrica! Sokan abban a tudatban voltak és reménykedtek, hogy egy general release AF1-et is feltudnak dobni egy ilyen megoldással 😀 Mármint persze továbbra is megtehetik, de attól még nem lesz Supreme kiadás 😉

Supreme x Nike Air Force 1 - a híres boxlogó ott figyel a sarokrésznél

Supreme x Nike Air Force 1 – a híres boxlogó ott figyel a sarokrésznél

Ezeken az extrákon kívül még a talpbetéten kapott Supreme márkajelzést a lépő, a lacetagen és nem utolsósorban a nyelvrésznél. Hát ennyi.

Supreme logo a nyelven...

Supreme logo a nyelven…

...és a lacetagen is

…és a lacetagen is

„Mennyi a resell?” és „Mikor droppol újra?”

A cipő retail ára 110€. A magyar árakat tekintve egészen 60 ezer forinttól 85 ezer forintig találunk belőle eladó párokat a hazai resell csoportokban külföldön pedig hasonló ártól kezdődnek a vételárak és a határ egészen a csillagos ég. Ezek a statisztikák általában mérettől és színtől függnek illetve változnak, a fehér párok saját tapasztalataim szerint hypeoltabbak és magasabb áron kelnek el. A Supreme nem sokkal az első kiadás után bejelentette, hogy a spring/summer 2020 (SS20) kollekciója alatt bármelyik dropban újra elérhető lehet a cipő. Ezért érdemes figyelni, mert a legelső alkalomnál pár másodperc alatt sold out volt mindkét cw. Csekkoljátok minden hét csütörtökön dél körül a Supreme oldalát hátha sikerül nektek is behúzni ezt a sneakert! ?

Nem bíznád a szerencsére? Akkor irány a shop Resell részlege!

Ha nincs kedved botokkal hadakozni vagy a szerencsére bízni a dolgot, akkor sneakerbox.hu shop Resell részlegén is megtalálod a cipőt, a fehér Supreme x Nike Air Force 1 cw-t itt, a Sup x AF1 fekete színállást pedig itt találod!

Neked, hogy tetszik a Supreme x Nike Air Force 1?

Szerinted jó ez a verzió, vagy jobban is megerőltethette volna magát a Supreme? Mit gondolsz, megéri a resell árát? Mondd el a véleményed Te is!

Képek: Highsnobiety / Sole Collector / JD Kicks YouTube csatorna / @jeroenfriso Instagram

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×