Akció: Maradj otthon és rendelj 2000 Ft kedvezménnyel!

Akció, hogy otthon maradhass  😉 A jelenlegi helyzetben a legfelelősebb dolog, hogy a minimumra szorítod a kontaktust másokkal – biztos nem most a legjobb ötlet vásárolgatni indulni. Ha sneakert, táskát vagy zoknit szeretnél vásárolni, akkor meg tudod rendelni a sneakerbox.hu shopból! Sőt, most még egy extra 2000 Ft kedvezménnyel is ösztönözzük, hogy maradj a seggeden 😀

2000 Ft kedvezmény 25 000 Ft értékű vásárlás felett

Vásárolj bármilyen terméket (cipőt, táskát, zoknit, kiegészítőt) a sneakerbox.hu shopban legalább 25 000 Ft feletti összértékben, használd a pénztárban a MARADJOTTHON kuponkódot és 2000 Ft kedvezményt kapsz! Az akció igénybe vételi feltételei: a kuponkód már eleve kedvezményes árú termékek vásárlása esetén is érvényes. Más kuponkódos kedvezménnyel nem összevonható, de ha eléred a 40 000 Ft-os vásárlási értékhatárt, akkor az ingyenes szállítás is jár.

Jelenleg csak GLS házhozszállítást választhatsz, mert az GLS átvevőpontok nyitva tartása korlátozott, illetve nem mindegyik üzlet tart nyitva.

Így működik a shop a koronavírus járvány idején

Amíg a hatósági rendelkezések ezt lehetővé teszik, addig raktárunkból a kiszállítás a GLS futárszolgálattal zavartalan. Rendelésedet helyi, magyarországi készletünkből teljesítjük, de ha külső raktárkészletről kell bekérnünk a terméket, akkor az átlagoshoz képest a kiszállítási idő néhány nappal meghosszabodhat, ezért türelmeteket kérjük.

Rendelésedet már a rendeléskor kifizetheted bankkártyával, így átvételkor nem kell pénzezni.

Raktárunkban a csomagolás során csak egészséges, influenzaszerű tüneteket nem mutató csomagoló érinti meg a küldött termékeket. A csomagolás előtt kézmosás és kézfertőtlenítés történik és a csomagot gondosan lezárjuk. A GLS futárszolgálat, akik a kiszállítást végzik, részletes információkat közölt, hogy a csomagkezelés és kiszállítás során milyen higiénés szabályoknak tesznek eleget.

Ha bármilyen hatósági intézkedés ellehetlenítené a rendelésed teljesítését, arról tájékoztatunk a rendelésnél megadott elérhetőségeken. Ha előre fizettél, akkor mihamarább intézkedünk a visszautalásról.

Maradj otthon akció a sneakerbox.hu shopban

Maradj otthon akció a sneakerbox.hu shopban

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×