NIGO X Virgil Abloh LV² Collaboration

Virgil Abloh az egyik legnevesebb designer a mai generációban. Aki kicsit is követi a sneaker és streetwear kultúrát valahol találkozott már a nevével. Rengeteg emberrel dolgozott már együtt, viszont most Nigoval dolgoztak össze a Louis Vuitton égisze alatt. Kollekciójuk neve az LV². Hogy mit is hoztak össze ketten és hogy mégis ki az a Nigo? A továbbra kattintva kiderül.

Virgil és Nigo új kollekciójának egyik legimpozánsabb darabjai

Virgil és Nigo új kollekciójának egyik legimpozánsabb darabjai

LV² kik is hozzák ezt el nekünk?

Virgil a Louis Vuitton vezető designere a férfi részlegen, és 2018 óta már érdekes és fiatalos darabokat dobott ki. A munkássága szinte mindenkinek tetszik, és a különböző kollaborációkban is jobbnál jobb darabokat rak össze. Most a sokak által kevésbé ismert, de annál nagyobb brandet felépítő Nigoval dolgozik együtt egy elő őszi kollekcióra. Neki köszönhetjük a kollekció nevét is ami az LV²-re hallgat. 

Az LV² 2 szülőatyja

Az LV² 2 szülőatyja

Na de ki is az a Nigo?

Teljes nevén Tomoaki Nagao dj, zenei producer és divattervező. Rengeteg dolog hozzá köthető, mint például a Bape márka, valamint a Billionare Boys Club is, amelyet Pharell Williamsel közösen hozott létre. Zenei téren is egy igazi klasszikust alkotott meg, ugyanis a Tokyo Drift zene is hozzá köthető. A divat világában az egyik legikonikusabb pulóver neki köszönhető ugyanis a Shark Hoodie nélküle sose került volna a piacra. Nigo rengeteg dolgot tett már le az asztalra, ezekről már sokszor be is számoltunk az oldalon. Ha érdekelnek, ide kattintva olvasshattok ezekről.

Elegáns utazótáska a megszokott mintázatban

Elegáns utazótáska a megszokott mintázatban

Mit is hoz a két designer nekünk?

Abloh “a streetwear halott” kijelentése után egy ilyen kollekcióval mutathatja meg mire is gondolt. Ezek a ruhák és kiegészítők nem is egy igazi streetwear megjelenést kölcsönöznek, de nem is egy elegáns high-fashion cég munkáját tükrözi. Leszámítva a híres Louis Vuitton Damien mintázatát valamint az LV² monogramot. Kapunk itt farmer nadrágot és kabátot és hozzá egy halász kalapot is, ami szerintem a kollekció egyik legérdekesebb outfitje lett. Fogunk itt kapni táskákat, cipőket és rengeteg más dolgot. A teljes lookbookot a hypebeast oldalán találhatjátok meg ide kattintva.

A streetwear és az elegencia találkozása

A streetwear és az elegencia találkozása

Mit hoz a jövő?

Virgil állítása szerint ez a kooperáció Nigoval nem egy eseti dolog, és még várható tőle egyéb más ruha vagy esetleg teljes kollekciók. A hivatalos megjelenés a Louis Vuitton őszi/téli kollekciója előtt fog megjelenni a nyáron.

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×