Mi az a Converse X? Most megtudhatod!

Hallottál már olyan eseményekről, vagy helyszínekről, amelyekről csak városi legendák keringenek, de igazából a legközelebbi ember, aki tud bármit is, az ismerősöd ismerősének az ismerőse. Ne higgy el mindent, amit hallasz, mi megmutatjuk neked, milyen egy ilyen happening. Katt a továbbra és less be a Converse X rendezvénysorozat hazai megnyitójára.

UNIT: Dávid és Roli

TYPE: sneakerbox.hu kommandó

LOCATION: BrodyLand

LABEL: Top Secret

A bevetés helyszíne: BrodyLand

A bevetés helyszíne: BrodyLand

Egy nagyon hideg februári délelőttön találkoztunk a belvárosban Dáviddal, ugyanis meghívást kaptunk a Converse-től  a Converse X eseményre. Megmondom őszintén életemben először hallottam róla, de nagyon kíváncsiak voltunk, hogy mit rejteget ez a rendezvény.

A titkos esemény helyszíne még titkosabb

A helyszín a belváros szívében található Brody House, ami már magában megér egy misét. Ez egy „members only” szórakozóhely, kultúrális kiállítóhely és egyben egy hostel is. A tulajdonosok úgy alakították ki az épületet, hogy az elit klub tagjai teljes komfortban érezhessék magukat. Nagyon kellemes hangulata van az undergroundos stílusú helynek és ez megadta a hangulatot a Converse eseményének is. Természetesen a fő attrakció nem a hely volt, hanem az első emeleti Brody Studiosban megrendezett rendezvény.

A meghívott streetwear arcok

A meghívott streetwear arcok

Mi is az a Converse X?

A Converse X  egy több országban megrendezett rendezvénysorozat, amelyhez minden hónapban egy újabb város és újabb arcok csatlakoznak. A meghívottak általában olyan streatwear arcok, akik sportban, művészetekben, vagy a divat világában tevékenykednek. A cégnek nem titkolt szándéka, hogy azért dolgozik ezekkel a fiatalokkal, hogy a hasonló cégektől megszokott influencerektől eltérő legyen a brand kommunikációja. Ezek a kreatív fiatalok az év során lehetőséget kapnak, hogy sok kreatív projekt keretén belül kipróbálhassák magukat, együtt dolgozhassanak és így segítsék a Converse-t.

Converse X megnyitó

Converse X megnyitó

Öt pillér, számtalan projekt

A rendezvényt Jusztin Emese a Covnverse brand managere és Miskovits Marci nyitották meg. A nyitóbeszédben megtudhatták a résztvevők, hogy az idei programok öt pillér köré rendeződnek: design, művészet, zene, sport és a fenntarthatóság. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a meghívottak eldönthetik a nyitó nap alkalmával, hogy milyen programokban szeretnének részt venni és az év során ezekben a projektekben tevékenykedhetnek.

Készülnek az egyedi cw-k

Készülnek az egyedi cw-k

Streetart in da house

A nap fő attrakciója nyilvánvalóan az volt, hogy majdnem minden meghívott kapott egy magasszárú Chuck70 tornacipőt, amibe belegravírozták az insta nevét. A lányok fehér, a fiúk pedig fekete lépőket kaptak és a feladatuk az, hogy minél többet hozzanak ki ebből a darabból. Emellett mindenki megcsillogtathatta a tehetségét a sneaker tervezés terén is. A kihelyezett sneaker sziluettek színezésével a legextravagánsabb új Converse cw-k jöttek létre. De ha valaki ennél is kreatívabb volt, kedvére graffitizhetett a kihelyezett graffitis falon.

Chuck70 bevetésre készen

Chuck70 bevetésre készen

Nagyjából ennyi fért a nyitónapban, de kíváncsian várjuk, hogy a srácok mivel rukkolnak elő. Ha titeket is érdeke, akkor kövessétek a @conversemagyarorszag instáját és a #converse_X_ hashtaget, illetve lesséte meg a YouTube videónkat is!

A képekért köszönet @farkaschristiancom-nak.

RLND

Az vagy, amit viselsz és azt viselsz, ami vagy.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×