Ronnie Fieg x New Balance – prémium sok színnel

Mostanában nem igazán került reflektorfénybe New Balance kollab, de ezen most Ronnie Fieg változtat. Előljáróban annyit, hogy prémium bőr felsőrész találkozik tíz különböző színnel. Ráadásul egy olyan modellt turbózott fel, amely nem gyakran kerül reflektorfénybe. Felkeltette a figyelmed? Akkor csekkold le a surranót a cikkben!

Ronnie Fieg x New Balance 1700

Ronnie Fieg x New Balance 1700

A NB sajnos – szerintem – a hype kultúra egyik nagy vesztese. Strapabíró és általában patent minőségű lépők hevernek parlagon. Erre a kollabra viszont talán már többen felkapják a fejüket, hiszen Ronnie Fieg neve majdhogynem garancia egy érdekes lépőre. A pack, ahogy a fentebbi képen is látszik két cipőből fog állni, amelyeken összesen 10 színt valamint prémium suede-et használtak fel. A személyes kedvencem pedig a cipők hátulján szereplő Kith , illetve Fieg branding, ami egyszerű – de – nagyszerű- módon dob a cipő küllemén.

Ronnie Fieg x New Balance 1700

Fieg elmondása szerint maga is az 1700 sziluett nagy kedvelője ( amely egyébként Japánban is baromi népszerű), ám az USA-ban még csak egyszer szerepelt kollabban, talán ez is a lépő mellett szólhat. Az 1700 egyébként nem friss modell, 1999-ben debütált és bár a NB egyik legfejlettebb lépője a technológia terén, nem igazán érte el a 990 vagy a 997 „magasságait”.

Ronnie Fieg x New Balance 1700

Szóval összeségében egy prémium pofás lépőről beszélhetünk, ezek tök jó dolgok. A szomorú rész pedig most jön, mégpedig az, hogy kicsi az esélye (finoman szólva) annak, hogy bármelyikünk is a kezében foghassa. A cipő megjelenésének dátuma január 31.  Sajnos csak a KITH shopokban illetve online, a kith.com-on lesz elérhető. Globális megjelenés szintén nincs tervben. Ha pedig mindez nem nehezítené meg eléggé a lépő beszerezhetőségét, mennyiségben is limitálva lesz. Egészen pontosan 1700 pár kerül a boltok polcaira. A lépő árát is titokban tartják, így az nagy eséllyel csak a relase pillanatában derül majd ki.

Ronnie Fieg x New Balance 1700

Forrásként a highsnobiety cikke szolgált.

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.
×