All-Star hétvége, vagyis a különleges lépők helyszíne

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az NBA-ben már mindenki az All-Star gála lázában ég. Ezt kihasználva a gyártók kiadják a beválogatott kedvencek legújabb modelljeiből, az estéhez illő színállásokat. Idén a Nike mellett a Jordan és a Converse is különleges darabokkal készült. Ha látni szeretnéd, mit tartogatnak 2020-ra a sportszergyártók, akkor kattints a továbbra.

Feburán 14-16. közt rendezik meg az NBA All-Star gálát, amelynek 2020-ban Chichago ad otthont. Ezen a hétvégén láthatjuk a liga legjobb fiataljait és legnagyobb sztárjait is egy-egy meccs keretén belül. Emellett skill challenge és zsákoló verseny színesbíti a programot. Ilyenkor a sportszergyártókkal szerződött kosárlabdázók, mint idén Lebron James, Kyrie Irving, Giannis Antetokounmpo, Paul George és Kevin Durant, mind jelentkeznek kifejezetten erre a hétvégére tervezett egyedi színállásokkal. Vegyük is sorra idén miket láthatunk a kosárpályán:

Lebron 17 „Monstars”

Ez a különleges sötét és lilás színkombináció az előszele a hamarosan megjelenő Space Jam 2-nek, aminek már tudjuk, hogy James lesz a főszereplője. A forgatás már zajlik és elméletileg 2020-ban már a mozikban láthatjuk a filmet.

Lebron 17 Monstars

Lebron 17 Monstars

Zoom Freak 1 „Employee of the month”

Giannisnak a Coming to America a kedvenc filmje, így az sem volt kérdés, hogy „a hónap dolgozója” névre keresztelt lépő következik majd a sorban, ezen a különleges hétvégén. Ezzel is utalva európai származására és a film párhuzamára az ő karrierjében. Kivéve, hogy ő nem volt herceg, de a kosárlabda királyai közé emelkedik fel. 🙂

Freak 1 Employee of the month

Freak 1 Employee of the month

PG 4 „All-Star”

Paul George motivációja egyszerű volt. Ezt a különleges lépőt a kedvenc Gatorade íze inspirálta, melynek a színei köszönnek vissza a lépőn.

PG 4 Getorade

PG 4 Getorade

Kyrie 6 „All-Star”

Emléket állítva a Bulls ’96-os és a Cleveland 2016-os NBA címének, Irving egy aranyberakású bordó súban lép majd pályára. Igazi bajnoki kombináció.

Kyrie 6 All-Star

Kyrie 6 All-Star

KD 12 „All-Star”

Durant ugyan Achilles sérülése miatt nem léphet pályára, viszont természetesen ő is megkapja a maga színvariánsát, melyet a Chichago-i zászló alapján, Don C segítségével terveztek meg.

KD 12 All-Star

KD 12 All-Star

Air Jordan 1 High ’85

A Nike mellett idén a Jordan is készült valami különlegességgel. A Chichago-i esték emlékét és Michael Jordan Bulls-os hagyatékát szeretnék visszahozni egy csodás és az eddigi legikonikusabb Air Jordan 1 High ’85-el. Ez a hagyományos színkavalkád többek közt visszaköszön a Jordan 34-en, sőt kapunk egy „Nike Chi” feliratú Air Jordan 3-ast is. A sornak itt még nincs vége, ugyanis a felhozatalban szerepel egy Air Jordan 9 és persze az elmaradhatatlan Westbrook Why not Zer0.3, melyek mind különleges All-Star és Chichago „ruhákban” pompáznak majd.

Air Jordan 1 High '85

Air Jordan 1 High ’85

Converse All-Star Pro BB

A legnagyobb meglepetés idén a Converse és annak betörése a kosárlabda piacra. Félre ne értsetek, a gyártó nagyon régóta jelen van a piacon és az NBA-ben, viszont All-Star megjelenésről én személy szerint eddig nem igazán hallottam. Javítsatok ki, ha tévedek. 🙂

Most a saját zászlóshajójukkal változtatnak ezen a helyzeten. Egy magasszárú, egyszerű lépőt kapunk tőlük, amivel Michael Jordan North Carolina-ban töltött éveire szeretnének vissza emlékezni, ugyanis a többszörös NBA bajnok akkoriban még Converse-ben lépett pályára.

Minden modell megjelenése az All-Star hétvége folyamán várható a SNKRS app-on, valamint a hivatalos viszonteladóknál.

Converse All-Star BB

Converse All-Star Pro BB

Kép- és hírforrásunk a SoleCollector és a Hypebeast volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×