BUÉK 2020 akció a sneakerbox.hu shopban!

Boldog Új Évet Kívánunk! Hogy ne csak egy közhelyes jókívánság legyen, bedurrant a BUÉK 2020 akció a sneakerbox.hu shopban! Nagyon sok sneakerből válogathatsz 20-60% kedvezménnyel, és számos zokinak és táskának is lecsaptuk az árát a webshopban. Részletek a tovább után, aztán meg érdemes minél előbb átkattintani a shopba is!

Új év, új akció: BUÉK 2020!

Kattints és nézz körül most, hogy milyen cipőket, táskákat, tisztítószereket és ruhadarabokat zsákolhatsz be újévi akciónk keretében! Ezen felül 40 000 Ft feletti vásárláskor ingyen házhozszállítási ajánlatunk az akcióban vásárolt termékekre is érvényes! A legjobb cuccokat szokták elkapkodni legelőször, szóval érdemes minél előbb körbenézni és telepakolni a kosarat akciós cuccokkal!

Férfi és női sneakerek akár 60%-os kedvezménnyel

Összehoztunk egy igazán széles választékot férfi és női akciós cipőkből. Ebben találsz utolsó párakat 40-60% kedvezménnyel, de néhány újabb sneakert is jóárasítottunk! Legyen az Vans, vagy adidas cipő, mindkét márkából találsz kedvező áron! Kattints ide, és válogass!

BUÉK 2020! Sneaker, zokni és táska akció 20-60% kedvezménnyel a sneakerbox.hu shopban!

BUÉK 2020! Sneaker, zokni és táska akció 20-60% kedvezménnyel a sneakerbox.hu shopban!

Táskák és zoknik is várnak rád

Eastpak és adidas táskák, övtáskák és utazótáskák is 10-40% kedvezménnyel lapulnak a shopban. A színes Stance zoknikból is kialakítottunk egy akciós választékot. Néhány prémium tiszítószer közel 30%-kal csökkentett áron, valamint adidas melegítő nadrágok is elérhetők kedvező áron. Reméljük te is találsz valami jófajta cuccot a méretedben és tényleg boldogabban indul így az új év… Hajrá, nézz körül a kiegészítők között is!

Az akció feltételei

Az akció 2020. január 4. és február 29. között tart és a készlet erejéig érvényes. Akciós termékekre nem használható további árkedvezményt nyújtó kuponkód, de ajándékutalvány felhasználható a vásárláskor. 40 000 Ft feletti vásárlás esetén valamennyi szállítási mód díjmentesen vehető igénybe.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×