Nike X Cactus Jack Air Max 270

Travis Scott a 2019-es években nemcsak a zenei világot, de a sneakerek világát is durván feltüzelte a Nike sneakereivel. A Cactus Jack egy igazi brandé nőtte ki magát, mind a streetwear mind a sneaker körökben. Érdekel melyik lesz az első Travis Scott Nike cipő 2020-ban? Akkor katt a továbbra a Cactus Jack Air Max 270 sneakerért!

Travis Scott 2019-es Jordan 1 cipője - A nyár egyik legnagyobb slágere

Travis Scott 2019-es Jordan 1 cipője – A nyár egyik legnagyobb slágere

A 2019-es év Travisé volt

La Fl a 2019-et évet nagyon jól zárhatja úgy gondolom. Volt itt új album új számok, egy Netflixes dokumentumfilm és a sok által nagy grailnek tartott Jordan cipők. De a Jordan cipők mellett láthattunk már igazi klasszikus darabokat is újragondolva két Air Force 1-es formájában. Trav hatalmasat alkotott mindegyik cipőnél, és rég nem látott resell árat produkáltak a cipői a piacon. Ezekről a cipőkről bővebb információt kaptok ide kattintva vagy nézzétek meg Travis Scott vlogunkat!

Travis Scott x Nike Air Max 270

Travis Scott x Nike Air Max 270 – Cactus Jack egy erős szín kombóval érkezik

Air Max 270 X Cactus Jack

Maradva az Air vonalon most egy újabb modellt kapott kézbe a zenész, és formálta át a saját ötletei alapján. Az Air Max 270 React verzióját pimpeli fel a közönségnek. A cipőn számomra az egyik leginkább szembetűnő dolog az volt, hogy a nem mostanában megszokott tükrözött swoosht nem használja a művész, simán csak a Nike jellegzetes pipáit kapjuk meg a cipőn.

Travis Scott Nike Air Max 270-React Cactus Jack (CT2864-200)

Travis Scott Nike Air Max 270 React Cactus Jack (CT2864-200)

Ami elárulja, hogy nem egy szokványos lépőről van itt szó az a hátsó részen található kis fülecske, amelyen megtalálható a Travistől jól megszokott “Cactus Jack” felirat, valamint a talpban az „átvarrott szájú fej” is vár ránk, és a nyelven is található egy fűzőrögzítő, ami elütő színével felhívja magára a figyelmet. Legtöbb eddigi cipőjén egyetlen szín dominált (leginkább a barna) és igazi harmónia volt bennük. Az új Air Force 1-ese már eléggé patchwork stílusú volt, és a 270-essel is ez a trend folytatódik, ugyanis igazi színkavalkádot kapunk. Számomra ezért is lesz igazán remek darab. Láthatunk itt erősebb krémszínt, sötét barnát, kéket és az Air buborékot is színező mustársárga színt. A houstoni rapper igazán kitett magáért.

Travis Scott x Nike Air Max 270

Travis Scott x Nike Air Max 270

Jövő

Ez a cipő már nagyon közel jár hozzánk, ugyanis 2020 tavaszán érkezik hozzánk egészen baba mérettől a felnőtt méretig. Az ára 150 Euro körül lesz az információk szerint. Nagy kérdés, hogy Travis és a Nike együttműködése meddig fog még tartani. Kitarthat-e még a jövőben és vajon fel tudnak-e húzni egy Yeezy féle brandet rá, vagy meg fog torpanni? Te mit gondolsz erről? Írd meg nekünk kommentben!

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×