Botrányosan fura sneakerek 2019-ből

Az év utolsó napja van, de ez a cikk most nem a legnagyobb sneaker dobásokról lesz szó, inkább a nagyobb pofára esésekről, a botrányos, fura vagy épp botrányosan fura cipőkről. Kanye szintén megjelenik itt is, mint a legtöbb sneaker eseménynél, de vannak új „versenyzők” is, például a politikai balhét keltett a sarló-pipás Nike is. Persze nem minden fura sneaker botrányokozó is, ilyen az Air Max 720 vagy a New York Sunshine Air Force 1. Ismerd meg őket az év(tized) utolsó sneakerboxos cikkéből, tovább!

Ezt a cikket Ricsi még blogger padawanként írta, és ezzel a cikkel is gyűjtötte a kilométereket, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Yeezy Jail Slides – börtönpapucs?

Sokakat már egyáltalán nem hat meg a Yeezy láz. Ilyen például Snoop Dogg is a Yeezy papucsokkal, melyeket „Jail Slides”-nak, vagyis börtönpapucsnak nevezett el. Ezt még Kim Kardashian is kirakta az Instagramra és ezt írta a kép alá: „Kiszabadítom a börtönből a srácokat és megyünk börtönpapucsot árulni.”  Snoop erre csak ennyit írt vissza: W.T.F nem az én dolgom.”

Yeezy Jail Slides - börtönpapucs?

Yeezy Jail Slides – börtönpapucs?

New York Sunshine Air Force 1

Ezt a cipőt nem az teszi különlegessé, hogy az egyik legismertebb és legelterjedtebb Nike sziluettre épült (hiszen ilyenből van egy pár azért). Hanem sokkal inkább az, hogy ha nincs otthon egy csavarhúzó, akkor ki sem tudjuk bontani, mert fahulladékból készült dobozokban volt kapható, melyeket csavarokkal zártak le. A fűző helyén is csavarok vannak, melyekhez szintén szerszám szükséges, szóval ha ez a sneaker lenne valaki grailje, akkor nem árt, ha beszerez egy zsebben elférő csavarhúzót is a „ki- és befűzéshez”.

New York Sunshine Air Force 1

New York Sunshine Air Force 1

Nike Roshe Run ‘Hammer and Swoosh’

A Roshe Run egy olyan Nike sportcipő, ami már túl van csúcson, de ezt most egy bátor jelentkező felturbózta. Amikor a Nike egy július 4.-ei napon törölte a Betsy Ross zászlóval díszített Air Max 1-est, amiért az déli jellege miatt erősen kapcsolódik a rabszolgasághoz. Valaki, aki nagyon várhatta ezt a cipőt nagyon berágott és egy Roshe Run-t „customizált” azzal, hogy a pipára merőlegesen egy kalapácsot helyezett sárga színnel és mindezt piros alapon, ami erősen utalt a kommunista cenzúrára.

Nike Roshe Run 'Hammer and Swoosh'

Nike Roshe Run ‘Hammer and Swoosh’

Fura búvárcsizma: Kanye Scuba Boot

Kanye mostanában elég sok érdekes sneakert alkott, köztük a Foam Runnerrel és a Yeezy 380 Aliennel az élen. Amit most hozott, arra senki nem számított, egy búvár cipő, amiről a YeezyMaffia tett ki egy képet ahol éppen Kanye egy sivatagban sétál ebben a merülő „sneakerben”. Természetesen egyből felrobbant a social média, hogy ez mégis mi?

Kanye Scuba Boot

Kanye Scuba Boot

Nike Air Max FF 720 – vasaló vagy cipő?

Ez a cipő nem kötődik semmi balhés tervezőhöz és nincs semmi különös sztorija, egyszerűen feltűn. Nem is igazi cipő, sokkal inkább egy szandál, aminek egy kis Huarache beütése is van. Már kerülgetjük egy ideje, szóval mondjuk ki: ez a cipő úgy néz ki, mint egy gőzölős vasaló, már csak valamelyik ismert háztartási márka logója hiányzik róla.

Nike Air Max FF 720

Nike Air Max FF 720 – az biztos, hogy fura cipő!

ricsi

Engem a pénz nem boldogít, de egy újabb sneaker igen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×