Könnyű, csendes, veszélyes – Bemutatkozik a Why not Zer0.3

Miután a napokban Twitteren elpletykálták Westbrook új lépőjének érkezését, most hivatalosan is bejelentésre került a Why not Zer0.3. A cipőn első ránézésre nem sokat változtattak, viszont ha belemegyünk a részletekbe, akkor annál több újítás jön velünk szembe. Ha kíváncsi vagy mik ezek, akkor kattints a továbbra.

Külső

Tekintettel az előző dizájn merész esztétikai kialakítására, Russel legújabb lépője egy hálós és textil keverékű felső részt kapott, valamint egy kereszt szíjat a jobb tartás érdekében. „Ezúttal szerettem volna valami különlegesebbet és úgy gondolom, hogy a szíj egyfajta fényt és egyediséget kölcsönöz.” – mondta Westbrook a bejelentéskor. Bár eddig sem a hagyományos formai világ és a visszafogodtság jellemezte a vonalat, most viszont tényleg rátettek egy apró lapáttal.

Russell Westbrook Jordan Why not Zer0.3 Zero Noise

Russell Westbrook Jordan Why not Zer0.3 Zero Noise

Talp

A talp természetesen Air Zoom légbetétekkel van ellátva az elülső részen, amelyeket vízszintes hajlított barázdák egészítenek ki a jobb pályatartás érdekében, melyek rugalmas használatot biztosít a viselője számára. A forma egy megosztott outsole-ban egyesül, amely magában foglalja a halszálkás mintázatot és a tapadó felületet. Westbrook elmondása szerint, akármilyenek is lesznek a konkurens modellek, akkor is ez lesz garantáltan a legkönnyebb lépő a piacon.

Russell Westbrook Jordan Why not Zer0.3

A lépő minden egyes egyedi részlete

Megjelenés

A Jordan Why not Zer0.3 elsőnek a „Zer0 Noise” fantázianévre keresztelt színállásban jelenik meg már január 2-án. Mindezt egy teljes ruhakollekció kíséretében, amelyről még nincsenek hivatalos információink. Ezt követően január 6-án „The Family” színkombináció érkezik a boltok polcaira, majd február 27-én a „Heartbeat”. Akiknek marad pénzük a karácsonyi vásárlás hullám és a szilveszteri buli után, azok 130 dolláros, vagyis közel 39 ezer forintos áron tudják beszerezni.

Russell Westbrook Jordan Why not Zer0.3 Family

Russell Westbrook Jordan Why not Zer0.3 Family

Vélemény

Megkaptuk a Westbrooktól elvárható egyedi külsőt, amit egy szokásos belsővel ötvöztek. Hogy tényleg ennyire könnyű lesz a cipő? Nos, ezt kíváncsian várom és mindenképp mérlegre fogom rakni, ha lesz rá lehetőségem. Összességében tetszik, hogy csak felújították a dizájnt és drasztikusan nem alakították át. Így megmaradt az a vadság, ami Russel játékát is jellemzi. Belsőleg kicsit lehet több technológiai újítást vártam volna el, de talán már nincs igazán hova fejlődni jelenleg. Egy Full-Length Zoom-ot azért szívesen megpróbálnék benne. Mindenesetre tetszik a koncepció és remélhetőleg hozza a leírtakat és tényleg annyira könnyű lesz, de mégis kiválóan tapad majd és nem esik szét a lábunkon.

Russell Westbrook Jordan Why not Zer0.3 Heart Beat

Russell Westbrook Jordan Why not Zer0.3 Heart Beat

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×