Ajándékutalvány és ajándékkártya a shopban

Korábbi cikkünkben már adtunk tuti sneakerhead és hypebeast ajándéktippeket. Az ajándékutalvány a legelső volt az ötleteink között. Ez olyan rugalmas, mint a pénz, de annak személytelensége és ötlettelensége helyett megmutatja, hogy ismered a megajándékozottat, és tudod, hogy mire vágyik: sneakerekre vagy sneaker cuccokra, kiegészítőkre 😉 A tovább után megismerheted, hogy működnek a sneakerbox.hu shopból rendelhető ajándékutalványok!

Miért ne pénzt?

Pénzt adni valóban szimpla megoldás az ajándékozónak és megajándékozott is bármire elköltheti. Win-win? Igen, ha pénzt ajándékozol, akkor azt a benyomást keltheted, hogy vagy időd vagy szándékod nem volt foglalkozni vele, hogy mire vágyhat igazán a megajándékozott 🙂 Tehát egyszerre sugallhat személytelenséget és ötlethiányt is…

Emiatt tartjuk mi kiváló ajándék ötletnek az ajándékutalványokat, mert meg tudod mutatni, hogy valóban jól ismered a megajándékozott ízlését, sőt arra lehet „elverni az összeget”, amit igazán szeret: sneakerekre, zoknikra, táskákra vagy más menő „sneakeres” cuccokra!

Milyen utalványok elérhetők a sneakerbox.hu shopban?

Kétféle utalvány van: az elektronikus e-ajándékutalvány és a kinyomtatott ajándékkártya.

E-ajándékutalvány

Ha gyorsan és könnyen, e-mailben akarsz-e hozzájutni: nálunk ez az e-ajándékutalvány. Ez egy elektronikusan is kezelhető/továbbítható és persze ki is nyomtatható PDF.  Ha kinyomtatod, akkor egészítsd ki valami személyes dologgal, például egy kézzel írt üzenettel, feldíszített borítékkal, ilyesmi.

Ajándékutalvány kártya

Terveztünk különböző grafikájú A/5-ös méretű ajándékkártyákat, amikből választhatsz nyomtatott ajándékutalványod mellé – ez az ajándékutalvány kártya. Első körben a „Sneakerhead szülinap”, a „Hypebeast perselymalac” és a „Sneaker Boxes” grafikák elérhetők, de igyekszünk ezt tovább bővíteni, akár ismert „sneaker artistákkal” kollaborálni. Megrendelés után elsőbbséggel és ajánlva postázzuk neked! A shopban csomagárat találsz, ez tartalmazza a címletnek megfelelő levásárolható összeget, a kártyát és a kiküldés költségét is.

És van csak simán a kártya

Magukat a kártyákat utalvány nélkül is megveheted, ezeket egyszerűen csak tedd be a kosaradba más termékek mellé. Ezeket használhatod ajándékkísérőként vagy üdvözlőkártyaként.

Ajándékutalvány és ajándékkártya a sneakerbox.hu shopban

Ajándékutalvány és ajándékkártya a sneakerbox.hu shopban

Ajándékutalvány – így veheted meg

  • Ajándékutalvány kártyát vagy e-ajándékutalványt egyaránt 10 000, 20 000, 30 000, 40 000, 50 000 és 60 000 Ft-os címletekben rendelheted meg és csak bankkártyával vagy előre utalással tudod megvásárolni.
  • A vásárlástól számított fél évig használhatod fel őket – vagy persze a megajándékozott, mert ezek nem névre szólóak, a rajtuk található kódot bárki felhasználhatja.

A legfontosabb felhasználási feltételek

  • Felhasználható a sneakerbox.hu shopban bármely termék vásárlásához, és a szállítási költség is fedezhető vele.
  • Érvényességi ideje a vásárlástól számított 6 hónap.

Ajándékutalvány megvásárlása előtt olvasd el a részletes megvásárlási és felhasználási feltételeket, hogy csak maga az ajándékutalvány legyen meglepetés a megajándékozottnak – az nem, hogy hogyan tudja majd levásárolni 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×