Az adidas x Prada kollekció – viccnek tökéletes lett!

Az utóbbi időkben észreehettük, hogy a márkák elkezdtek kacsintgatni a „dizájner” kollabok irányába. Alapvetően ezzel nincs baj, sőt. Főképp, mert megvan az esélye, hogy (optimális esetben persze) egy sokkal kreatívabb, igényesebb cipőt kapunk kézhez, mind dizájnban, mind pedig minőségben. Ezzel próbálkozott meg a Prada az adidassal közösen. Csekkold a tovább után, hogy mire is mentek együtt!

Prada x adidas

Prada x Adidas

Prada x Adidas

Ennyi…?

Az Instagram berkeiben már az elmúlt hónapban meglebegtették a kollekciót – és mi tagadás én felkaptam rá a fejem, mert baromi érdekesnek ígérkezett. És akkor ezt hangsúlyozzuk ki: ígérkezett. Mert sajnos tényleges érdekességet most nem sikerült összehozni. Még mielőtt nyersnek kiáltanátok, nézzétek meg a következő képet.

Adidas x Prada táska + superstar

Bumm. Hát bizony ennyit tudtak kihozni belőle. Hogy tetszik? Picikét izzadtságszagú a dolog, ami még talán el is menne, ha nem úgy nézne ki a történet (cipő és táska tekintetben egyaránt ) mintha egy távol-keleti „kreatív” nem tudta volna eldönteni melyik márkát vasalja fel először.

Superstar és táska együtt

Superstar és táska együtt

Mi van benne?

Na de beszéljünk arról, mi is van a fentebb emlegetett kollekcióban. Fogták és vitték az adidas legikonikusabb sziluettjét, ami természetesen a superstar és tettek mellé egy fehér, viszonylag egyszerű bowling bag-et. Bár a kollekciót nézve a kreativitás 0, hogy pozitívumot is mondjak, mind a cipő, mind pedig a táska made in Italy by Prada.  Ez pedig azért garancia lehet egy hihetetlen jó minőségű cipőre. És még az is lehet, hogy akinek csak ez a fontos, és nem szereti az általában hivalkodó dizájner vonalat, annak ez egy tökéletes darab.

Prada x adidas superstar

Na tök jól kipanaszkodtam magam, de „szerencsére” amúgy kicsi az esélye, hogy valaha is kézben tarthassak egyet. A kollekció ugyanis 700 párra limitált. A cipő plusz táska kombóért összesen 3170 dollárt kell kicsengetnie, annak aki a kollekciójában szeretné tudni. Bár arról is vannak híresztelések, hogy a későbbiekben a Superstar szólóban is napvilágot lát, ez esetben 350 dollárt kell majd érte pengetni.

Összességében tehát kaptunk egy alapanyagot tekintve nagyon jó minőségű kollabot, de mintha itt el is vágták volna. Azt tehát nem tudnám bátran kijelenteni, hogy megéri az árát. Nektek hogy tetszik?

A képek forrásai a Sneaker Bar Detroit és a The Sole Supplier voltak.

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×