Novemberi stylecheck

Elérkezett második részéhez a Stylecheck sorozatunk, amiben hónapról hónapra 4 heat és ötletes outfitről írom le a gondolataim és a tudnivalókat! Nincs más dolgod, csak katt a továbbra és csekk a cikket!

Stylecheck novemberben

Az előző stylecheck részben kicsit visszafogottabb képeket láthattatok, árban és színekben egyaránt. Most az árak magasabbra szállhatnak és a színek is feltűnőbbek, de lesz benne megfizethetőbb darab és sötétebb szett is. Adunk néhány kiindulási pontot, hogy Ti is össze tudjatok dobni hasonlókat, ha megtetszene valamelyik. Kezdjük!

UK Fire – @danieldarko_

Yoyo! Ő itt Daniel Darko egyenesen az Egyesült Királyságból és elég tűz ‘fitet állított össze!

Daniel Darko

Kezdjük is felülről! A srác egy bordó FOG ESSENTIALS hoodie-t visel aminek a becsült értéke 400$ (~120 000 Ft) fölé esik. Átdob a testén egy MVMT hasitasit és egy BLACKTAILOR cargopants-el folytatja a szettet. Ez a gatyesz 65$-ba kerül és több színben kapható a márka shopjában. Mindjárt jön a cipő is, de előtte még szemet szúr az az OFF-WHITE DIAGONAL zokni, ami kith.com-on 68$-ba (~20 000 Ft) került, mielőtt sold out lett. Na és az igazi érdekesség egy YEEZY 700 OG. Ez a YZY stockX szerint eléri 400-600$ közé esik DS állapotban és mérettől függően. Szerintem nagyon eltalalálta a színeket, kicsit visszafogott, de ha komolyabban megnézzük, azért nagyot tud ütni!

Lady Orange – @helsoe

Az előző részben is volt egy női „versenyző” és ebben a hónapban sem hagyjuk ki lányokat!

Helsoe

A narancs szín az egyik kedvencem és itt rendkívül adja a narancs half-zip polár pulcsi és az SBB együtt. Elsőre teljesen átlagos outfitnek mondanám, mert az is. Konkrétan a felsőrészt és a nadrágot a legtöbb fast-fashion boltban megtalálhatjátok! Ami különös ebben a szettben, az az Air Jordan 1. Ugyanis az egy Shattered Backboard 2.0. Nehéz belőni pontosan mennyiben megy, ugyanis itt is a méret és az állapot határozza meg az árat, de az én US8-as méretemben 800$ (~240 000 Ft) környékén mozog.

Neon Waffle – @naujoxx

Feltűnő! Ennél a szettnél tényleg a színek játszanak, méghozzá a rikitó verziójuk.

Naujoxx

A póló és a jogger egy angol márka, az ONLY THE BLIND terméke. A felső Essential Tee 70 angol font, míg az alsó 80£-ért (~28 000-31 000 Ft) kapható az oldalukon! Ezt egy rikító narancs Stance zoknival dobja fel (Stance zoknikat a sneakerbox.hu shopban is be tudtok szerezni), és végül a NIKE x SACAI Waffle az első pakk megjelenéséből. Ez a cipő jelenleg 500-600$ (~150-180 000 Ft) között utazik. A színeket jól összerakta a srác, tulajdonképpen minden match-el egymással, de mégsem vitte túlzásba.

Black Style – @benceagocs

Agócs Bence. A neve biztosan ismerős lehet itthoni és külföldi körökben is. Sok mindent csinál, de szerintem itthon Ő maga a stílus és bevallom én is szoktam ellesni tőle egy-két ötletet.

Agócs Bence - Stylecheck november

Agócs Bence – Stylecheck november

Egyszínű, fekete outfit – egy kis színnel mégis feldobva. Fekete halászsapi és a garbó nagyot üt. Ezeket a fast fashion boltok kínálatából be tudjátok szerezni Ti is. A sapi a körülbelül 1500-2000 Ft a garbó ára 7000 Ft környékén járhat, ha a H&M-ben szereznétek be. A bőrdzsekit és a nadrágot megtaláljátok a ZARA kínálatában (biztos információ). Előbbi pricetagje 20-30.000Ft körül van, míg az utóbbié 10-15 000Ft. A szettet pedig egy Nike P-6000-es dobja fel, amit behúzhattok kb. 39 000 Ft-ért. A „kiegészítő” egy Tom Ford szemüveg, amit közelítőleg 65 000 Ft-tól lehet beszerezni.

Stylecheck útravaló télre

Sokan szerettek egy színben (és az Magyarországon leginkább a fekete) öltözni, ez általában tovább fokozódik, ha beüt a tél és a hideg idő. Nektek azt tanácsolom, hogy legalább néha vigyetek „színes” színeket is az életetekbe és stílusotokba 🙂

Személy szerint nekem az első és az utolsó outfit tetszik a legjobban, mivel jobban szeretem a letisztult, sötétebb ruhákat. Nektek melyik volt a kedvencetek ebből a részből?

Forrás: StockX, Instagram.

 

peti

Create your style! Lehet hasonló másokéhoz, de ugyanolyan sosem lesz és ez a lényeg!
×