A nők ezer arca – Nike AF1 a sokszínűség jegyében

A Nike klasszikus modelljének új dizánját a női változatosság inspirálta. A könnyedebb sziluettel és választékos stílussal tervezett AF1 modellek pedig valóban a nők sokszínűségét példázzák. A márka a következő hónapokban mondhatni elkényezteti női vásárlóit, hiszen a legendás Air Force 1 modellből három változattal is megdobogtatják a sneaker rajongó hölgyek szívét.

OKTÓBER – AIR FORCE 1 SHADOW

Elsőként a Shadow fantázianévre keresztelt darabbal robbantak, mely rögtön hat színállásban is debütált. Utóbbival is példázva a koncepciót, miszerint mi nők végtelenül különbözőek vagyunk és mindannyian az egyediségre vágyunk, cipőinket pedig önmagunk kifejezésére használjuk. A Shadow különlegessége a kettős dizájnban és a rétegelt logóban rejlik. A választékos stílussal megalkotott cipő sziluettje a magasabb talpközépnek, valamint könnyített középtalpának köszönhetően elegánsabb és könnyebb viseletet biztosít.  A cipő a „mystic navy/white”, „pale ivory/celestial gold, „phantom/echo pink”  és „wolf grey/lavender mist” színállásokban került a boltok polcaira. A négy különböző színösszeállításoknak köszönhetően pedig hiába beszélünk ugyanarról a modellről, hiszen mind más és más. A vagány „mystic navy/white”, „pale ivory/celestial gold” darabok feltűnő megjelenését, a letisztult elefántcsont és rózsaszín vagy szürke és sárga modellekkel ellensúlyozták a kollekcióban.

A színes modellek mellett persze a minimalizmus rajongóinak is kedvezni akartak a márka tervezői, így egy all black és all white színállással is kiegészítettek a kollekciót. A márka Air Force 1 Shadow modelljei már kaphatóak a NIKE hivatalos weboldalán.

NOVEMBER – AIR FORCE 1 SHELL

Novemberben debütál a vízlepergető felsőrésszel ellátott AF 1 Shell modell, mely sokoldalú megjelenést biztosít a téli hidegben. A „hótaposóba” bújtatott sneaker középtalpa az Air Force 1 modelljével egyezik meg, de további részleteiben nem hasonlít a  1982-ben piacra dobott klasszikusára. A magas szárú szintetikus felsőrészt nyomott logó díszíti, az egyszerűség jegyében pedig egy amolyan piszkos fehér, valamint fekete színállásokban kerül majd forgalomba.

"<yoastmark

 

DECEMBER – AIR FORCE 1 REFLECTIVE

A tél első hónapjában zárásul a Reflective fényvisszaverő modelljét jelentetik meg. A modell fekete felsőrészének tökéletes kontrasztját a fehér középtalppal, valamint a részletiben türkiz elemekkel adták meg a kontrasztot.

"<yoastmark

 

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×