adidas Infinite Play-Visszavásárolják a használt cuccaid!

Az nem újdonság, hogy az adidas számára fontos a fenntarthatóság és a környezetvédelem. Most viszont olyat léptek ennek érdekében, amelyet nem sok márka mondhat el magáról: összefogtak a londoni Stuffstr vállalattal, és közösen visszavásárolják a használt háromcsíkos cuccaidat. Az Infinite Play működéséről a tovább után olvashatsz.

Hogyan lehet az Infinite Play-t használni?

Egyszerűen, az adidas telefonos appján keresztül. Ha regisztrálsz, azonnal Creators Club taggá válsz, amely sok előnyt biztosít, többek közt hozzáférést az Infinite Play-hez.

Infinite play – az egész az adidas appon keresztül történik

Milyen termékeket vásárolnak vissza?

Mindent, amit közvetlenül az adidastól vásároltál, legyen szó online rendelésről, vagy bolti vásárlásról. Itt jön azonban a csavar, hiszen csak akkor vásárolnak vissza tőled egy terméket, ha azt a Creator Pass-odon (adidas appon/oldalon belüli fiókodon) keresztül vetted. Ez azért eléggé lekorlátozza ezt az egészet, én például még sosem használtam ezt a fiókomat, pedig nagyon sok háromcsíkos cuccom van.

Ezen kívül a vásárlás összértékének el kell érnie a 20 fontot, de nincs megszabva, hogy ennek az összegnek hány árucikkből kell összejönnie. A termékek kategóriája és kondíciója is mindegy.

Akár ezt a cipőt is visszaveszik

Hogyan jut vissza az adott termék?

Erre két lehetőség van. Az egyik, hogy a márka személyesen gyűjti be a leselejtezett cuccaidat egy általad megadott helyen és időpontban. A másik, hogy visszaküldöd őket, ennek a költségét természetesen az adidas állja.

Ha kell, házhoz is mennek

Mit kapsz cserébe?

A visszajuttatott árukért cserébe egy adott értékű eGift Card-ot és Creators Club pontokat kapsz. Az eGift Card felhasználható a márka webshopjában és üzleteiben, értéke arányos az általad visszaküldött termékek eredeti árával és állapotával. A Creators Club pontok gyűjtésével különböző extrákban részesül, ebből 200 jár egy visszaküldés után (viszonyítási alapként: 1000 pont felett például születésnapi ajándékot kapsz, 12000 pont után pedig meghívást a márka exkluzív eseményeire).

Mi történik a használt cuccaiddal?

Ez a kondíciójuktól függ. Ha lehet, megtakarítják és felújítják, majd újra eladják őket. Akkor sincs viszont baj, ha a termék már megmenthetetlen állapotban van, ilyenkor újrahasznosítják, és új árukat készítenek belőle.

Használt cuccaidból akár ilyen csodák készülhetnek majd

Hol érhető el az Infinite Play?

A program jelenleg még csak Angliában működik, azonban 2020-ra világszerte számos helyen elérhető lesz majd. Az, hogy kicsiny hazánkban is használhatjuk-e majd, kérdéses. Tekintve, hogy jelenleg Magyarországon sem a márka alkalmazása, sem pedig a webshop-ja nem elérhető, nem látok rá nagy esélyt, de ahogy mondani szokták, a remény hal meg utoljára.

nojaasd

Ha valaha a cipősszekrényem közelébe kerülsz, ne lepődj meg; több sneakert és focicipőt rejt, mint magassarkút.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×