Lidérces lépők a Vans kínálatában

Tim Burton hátborzongató, de bárkit rabul ejtő világa idén ősszel a Vans modelljein kel életre. A Vans és a Disney kollaborációinak újabb fejezetét ugyanis a már-már kultikus Karácsonyi lidércnyomás alkotja október negyedikétől. Tim Burton rajzaiból készült nem éppen gyerekeknek szóló 1993-as animáció figurái most a kaliforniai bázisú márka alapdarabjain elevenednek meg.

Hello Halloween

2019-ben úgy tűnik korábban nyitjuk az ünnepi kollekciók sorát, hiszen ezúttal nem egy karácsonyi kollab robban elsőként. Idén  a Vans prezentálásában készülhetünk az itthon is egyre menőbb Halloween előtt. A ragyogó rendező és producer Tim Burton képzeletében megszületett Halloween Town művészi színvonala a Vans klasszikus sziluettjeivel igazán ütős párost alkotva elevenedik meg a márka cipőin és kiegészítőin.

 

Nightmare Before Christmas

Tim Burton neve mindenkinek mond valamit. Az Ollókezú Edward, A Halott menyasszony, Az álmosvölgy legendája, a Charlie és a csokigyár rendezője/producere egy meg nem értett zseni, aki időről-időre jobbnál-jobb filmekkel nyűgözi le közönségét. A rendező a Karácsonyi lidércnyomás című alkotásban ugyan „csak” producerként ténykedett, mégis neki köszönhetjük az animációs filmet. Hiszen az imént említett horror-komédia  Burton skiccei és ötletei alapján rajzolódhatott ki három hosszú év előkészületei után Henry Selick rendezésében. Az alacsony költségvetésű, mégis a mozik kasszáit robbantó, 1993-as, bábtechnikával készült film ma is helyt tud állni. Utóbbit bizonyítja az is, hogy a Vans legújabb kollekcióját szenteli Halloween Town-nak és lakóinak.

Karácsonyi lidércnyomás

 

Vans x Nightmare Before Christmas

A kollekció darabjain a Karácsonyi Lidércnyomás szinte minden szereplője megjelenik. A Vans ikonikus modelljein helyet kapott Sally, Jack Skellington, Oogie Boogie, Zero és a Tökkirály is.

Jack Skellington természetesen a kollekció gerincét adó és a Vans minden kollabjának kötelező darabján a Sk8-Hi  modellen jelenik meg. A Sk8-Hi  most a film egyik talán legismertebb jelenetét megidézve Jack Halloween Town-i temetőjében tett sétájára visz el minket .

Dr. Finkelstein műalkotása, Sally az Era Satcked modelljén kel életre. A cipő színei, patchwork paneljai, sőt varrás printekkel felturbózott középtalpa mind-mind Sallyt elevenítik meg.

Lock, Shock és Barrel hármasa minden idők legnépszerűbb Vans modelljén, azaz az Old Skoolon kaptak helyet. A három csínytevő fekete-fehér motívumát foszforeszkáló elemek és menő neonszínek teszik teljessé.

Oogie Boogie Halloween város leggonoszabb mumusának földalatti barlangját fekete-fehérben a film több szereplőjével egyetemben pedig az Authentic modellen tárják fel előttünk.

 

A tíz cipőből és egyéb ruházati termékből, valamint kiegészítőben álló felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szóló kollekció október 4-én robban a vans.com-om!

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×