Collonil Carbon Lab – végre Magyarországon is elérhető!

Bizonyára találkoztatok már többféle cipőtisztítóval sneakerhead karrieretek során, most ismerjétek meg Collonil Carbon Lab termékcsaládot! Német precizitás egyenesen Berlinből, hogy sneakereid is mindig újnak érezhessék magukat. Részletek a tovább után!

A sneaker legyen tiszta és ápolt!

Igen nagy a verseny a cipőtisztítószerek piacán manapság, viszont igény is van rá! Minden sneakerheadnek fontos, hogy tisztán és megfelelő állapotban tartsa lépőit. Ennek érdekében pedig minőségi termékeket kell vásárolni. Vannak ilyen-olyan „bolti” tisztítószerek, amik alkalmasak lehetnek, de mi „szakmai szemmel” azt javasoljuk, hogy olyan termékeket válassz, amelyek kifejezetten sneakerek tisztítására és ápolására készültek. Pontosan ilyen a már Magyarországon is kapható Collonil Carbon Lab exkluzív sneaker tisztító és ápoló termékcsalád is, amit egyenesen neked készítettek el, hiszen hosszantartó védelmet biztosít, gyerekjáték használni, és nem utolsó sorban igazi német precizitás rejlik a név mögött.

Collonil Carbon Lab termékek

Meglepően széles palettával várnak rád, de hát ez kell is, ha komoly gyűjtő, sneaker fanatikus, vagy egyszerűen egy tiszta cipőket kedvelő arc vagy. Míg más márkák törekednek arra, hogy univerzális termékeket dobjanak piacra, a Collonil pont az ellenkezőjét teszi! A hiper-szuper berlini laborjukban minden anyagra és felületre külön tisztítószert fejlesztettek ki, hogy sneakered minél tovább legyen VNDS. Legyen szó impregnálásról, midsole tisztításról, folteltávolításról, vagy bármiről, a Carbon Lab terméke tudják a dolgukat!

Mielőtt még nekivágnánk a termékek megismerésének, lessétek meg ezt a videót, amiben minden tuti infót megtudhattok a Collonil Carbon Lab sztoriról nem mástól, mint Hikmet Sugörtől, a berlini SOLEBOX atyjától.

És hogy pontosan milyen termékeik is vannak? Alább összeszedtünk nektek minden infót, képekkel és leírásokkal együtt, ami alapján ki tudjátok választani a számotokra szükséges cuccokat, majd megrendelni egyenesen a magyarországi Carbon Lab weboldalról!

Protecting Spray – mindig védekezz!

AZ IMPREGNÁLÓ! Ha igazi sneakerhead vagy, bizonyára nem tudsz megélni nélküle. Mindannyian keveredtetek már esőbe, vagy csöppent rá valami folyadék a cipőtökre – és ez valószínűleg nem volt kellemes érzés. A Carbon Lab Protecting Spray ugyan nem oszlatja el sem az esőfelhőket, sem a tériti el egy Mátrixos manőverrel lecsöppenő kecsapot – viszont az incidens után elég áttörölni a cipőt, és olyan mintha mi sem történt volna. Ha valamire szükséged van, akkor az egyik termék tutira ez lesz – ide kattinva pedig már a kosárba is tudod dobni. Nem mellesleg hajtógáz mentes verzióban is elérhető Protecting Spray AF néven.

Collonil Carbon Lab - végre Magyarországon is elérhető!

Impregnálás mesterfokon

Midsole Sealer & Midsole Cleaner – ezt biztos hiányoltad már!

Na ilyet még tuti nem láttál! Speciális tisztítószer, egyenesen a midsolera. Te is tudod, hogy a középtalp a legnehezebben tisztítható felület, és itt jelennek meg a legmakacsabb szennyeződések. Előzd meg mindezt, kend be sneakered a Carbon Lab Midsole Sealerrel, és te és a cipőd is jobban jártok. Ha a megelőzés résszel már elkéstél, akkor használd a Midsole Cleanert, hogy újjá varázsold kedvenceid.

Collonil Carbon Lab - végre Magyarországon is elérhető!

Az igazi midsole pack

Cleaning Foam & Cleaning Solution – tiszta ügy

Hatékony tisztító hab mindenféle anyagra. Egyszerűen csak fújd fel egy kendőre/szivacsra/kefére, és menj végig vele a felsőrészen, majd töröld le nedves ruhával. Igazi klasszikus tisztítószer, ha egy gyors rendberakásra vágyik a sneakered. Ha pedig megszáradt a lépő, a hasított bőrt bolyhosíthatod, a fedettet (ez a fényes festett bőr) pedig polírozhatod.

Collonil Carbon Lab - végre Magyarországon is elérhető!

Nubuk & Suede Cleaner – finom bőrre

Egy igazán praktikus radír a nubuk és velúr anyagok kiváló tisztításához, mely moosgumiból készült. Finom gondoskodás a finom bőrökhöz: most minden eddigi foltot eltávolíthatsz vele a felsőrészről.

Collonil Carbon Lab - végre Magyarországon is elérhető!

Spot Cleaner – a folttisztító

Speciálisan kifejlesztett tisztítószer, mely szárazon is használható. De hogy mire jó? Eltávolítja a legmakacsabb foltokat is, hiszen direkt erre lett kitalálva. Ha egy hosszú este után valami csúnya folt jelent meg a sneakereden, akkor erre a termékre kifejezetten szükséged lehet.

Spot Cleaner

Odor Cleaner – a szagelfújó

Ha sajnálatos módon kellemetlen szagok szivárognak ki cipődből, akkor érdemes beruháznod egy Collonil Carbon Lab Odor Cleanerre. Viszont nem feltétlen cipőre használható, hiszen eltünteti a legmakacsabb szagokat is, beleértve a füstöt, ételszagot is, de jó lehet pl. egy kesztyűbe is. Fújd le az adott ruhadarabod/kiegészítőd, és ints búcsút a kellemetlen szagoknak és baktériumoknak.

Odor Cleaner

Sneaker Care – a mindennapi ápoltságért

Eddig szinte csak a tisztításról beszéltünk, most már ideje megemlíteni az ápolást is. Hiszen sneakereinknek nem csak tisztításra van szükségük, hanem törődésre is. A Carbon Lab Sneaker Care hidratálja a bőrt, és a textil anyagkombinációkat is. Csak permetezd cipődre, majd oszlasd el egy ronggyal a szert.

Sneaker Care

Cleaning Brush – a sneaker kefe

Sneakerednek is szeretnél saját fogkefét? 😀 Akkor a praktikus és kézreálló prémium tisztítókefe kell neked – pontosabban a cipődnek.

Inkább csomagban szeretnéd őket? Semmi akadálya!

A Collonil Carbon Lab termékcsaládnál speciális tisztítószetteket is összedobtak nektek, hogy ne kelljen külön-külön megvásárolnod a szükséges dolgokat.

Collonil Carbon Lab Starter Kit

Amennyiben egy alapcsomagra vágysz, akkor a Starter Kitre van szükséged, melynek tartalma egy univerzális tisztítószer, egy impregnáló spray, valamint egy speciális kefe és egy törlőkendő.

Collonil Carbon Lab Midsole Set

A középtalpak tisztítására és védelmére összeállított csomag, mely tartalmaz egy tisztítószert, egy védőszert, valamint kefét és kendőt egyaránt.

Collonil Carbon Lab Travel Set

Végül, de nem utolsó sorban, a Collonil Carbon Lab Travel Set, ami a személyes kedvencünk. Egy lezárható tasakban érkeznek a kizárólag 100 ml-es termékek, hogy minden utazásodnál magadnál tudd őket – mindez aeroszol mentesen. A csomag tartalma pedig egy tisztító folyadék, egy ápoló folyadék, egy nélkülözhetetlen impregnálószer, és egy puha tisztítókendő.

Starter Kit

Collonil Carbon Lab Starter Kit

A Collonil Carbon Lab megvásárlása

Ne habozzatok, irány a Carbon Lab weboldala, vagy nézzétek meg ismerkedjetek meg a termékekkel élőben a Kicks R Good „X”-en!

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×