Drake’s OVO Fest 2019

Drakeről szinte mindenki hallott már és a legtöbb ember sajátos véleménnyel is rendelkezik róla. Rapper, producer, kosárrajongó és sneakerhead! Összefügg a neve az OVO Branddel és számos híres dallal amit a rádióban is hallhatsz. Ha érdekel milyen fesztivált hozott újra a rajongóinak, akkor katt a továbbra!

Ezt a cikket Peti még blogger padawanként írta, és ezzel a cikkel is gyűjtötte a kilométereket, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Egy kis ismertető

Ti is találkoztatok már a „baglyos” pulcsikkal, pólókkal és egyéb kiegészítőkkel. Na ez az OVO, vagyis az October’s Very Own.

Drizzy-ék először 2011-ben hoztak ki OVO Clothing termékeket. 2013-ban már ők voltak a Toronto Raptors, kanadai kosárcsapat merch felelősei! Ezek után minden évszakban dobták és dobják a mai napig a nyalánkságokat, illetve kollaboráltak a Jordan Branddel és a Canada Goose-al is!

OVO Fest Tee

OVO Fest Tee

OVO Feszt 2019

Szóval Drake fesztiválja augusztusban került megrendezésre szülővárosában és az előző évekhez hasonlóan, most is nagyot ütött. Második napon a bejáratnál OVO apróságokkal (kulcstartók, zászlók) lepték meg az érkező tömeget. Megjelent az eseményen többek közt Cardi B, Meek Mill, Lil Baby és Chris Brown is. De nyilván Drake fesztiválja Drakeről is szólt. Több megmozdulása is volt, például mikor felment a színpadra egy nem akármilyen trófeával és megemlékezett arról, hogy csapata, a Toronto Raptors vitte a ’19-es NBA Final-t.

Drake és a replika NBA trófea

Drake és a replika NBA trófea

Mindemellett pedig különböző programokkal szórakoztathatták magukat az odalátogatók… persze csak az, aki be tudott jutni. Ugyanis a jegyértékesítés megkezdése után 1-2 percen belül elfogytak a jegyek. Mondani sem kell, hogy micsoda felháborodást keltett néhány rajongónál ez a helyzet, bár így is több, mint 10.000$ jött be csak a jegyekből!

Merch

A fesztivál kapott egy elmaradhatatlan külön kollekciót is a hatalmas hype mellett, amiben pólótól elkezdve, pulcsik, sapkák és egyéb itemek voltak kaphatók. Persze ez mind az OVO márkanév alatt. Az árak egy fesztiválhoz mérve elég elfogadhatónak számítottak. A textilek körülbelül 10 és 40 ezer forint közé estek, a kiegészítők ára pedig 1.000 és 13.000 forint körül mozgott. Pletykálnak arról, hogy kaphat ez a „különleges” stock egy World Wide release-t, habár ez még csak a jövő zenéje, mindenesetre én kíváncsian várom, mint Drake fan!

 

OVO Festival Merch Stand

Merch stand

Kép-, illetve hírforrásunk a billboard.com és a grailed.com voltak.

peti

Create your style! Lehet hasonló másokéhoz, de ugyanolyan sosem lesz és ez a lényeg!
×