Olvastad már „A Nike sztorit?” – ha nem, akkor ideje beszerezned a shopból!

Azt gondoltad csak az iskolában van kötelező olvasmány? Tévedtél: hiszen Phil Knight – A Nike sztori című könyve minden sneakerhead számára, kortól és nemtől is függetlenül egy elengedhetetlen kötet, és most már a shopban is kapható! Ha még nem ismered a könyvet, vagy már a saját példányodra fáj a fogad, akkor katt a továbbra!

A Nike sztori

– de miről is szól?

Phil Knight nem árul zsákbamacskát, hiszen már a könyv címe is igencsak árulkodik tartalmáról: az olvasmány a Nike történetéről szól, ami az első gondolat megfoganásától, magáig a márka végleges kialakulásáig vezeti végig a szálakat. A szerző saját önéletrajzán keresztül mutatja be egészen két évtizeden keresztül a Nike fejlődését, a kezdet nehézségeit, a felmerülő kisebb nagyobb komplikációkat, és a sikereket, amik egészen a mai arculatának kialakulásáig vezettek.

Bővebb véleményt illetve több, a könyvről szóló érdekességet Gergő egyik korábbi könyvajánló cikkében olvashatsz.

 

– és kiknek szól?

Kicsiknek és nagyoknak, lányoknak és fiúknak, azoknak, akiket kicsit is érdekel a sneaker kultúra, vagy éppenséggel hatalmas sneakerheadek, azoknak, akik épp most terveznek belevágni egy saját vállalkozásba, vagy azoknak, akik csak szeretnek önéletrajzot olvasgatni… egyszóval MINDENKINEK!

A shopban ráadásul két féle példány közül is választhatsz:

Phil Knight – A Nike sztori, illetve ennek az ifjúsági változata is elérhető – hogy senki se maradjon ki a jóból.

Phil Knight - A Nike sztori

Phil Knight – A Nike sztori

Phil Knight - A Nike sztori ifjúsági változat

Phil Knight – A Nike sztori ifjúsági változat

 

Gondoltad volna hogy mindössze 50 dollárból, azaz mindössze 15.000 forintból indult ki az a hatalmas márka, aminek a termékeit ma magadon hordod? Vagy hogy az első üzletként egy autó csomagtarója szolgált? És még mi mindent nem gondoltál volna róla… Mindenről beszámol a multibrand alapítója -Phil Knight – A Nike sztoriban.

Ha egy valóban magával ragadó, inspiráló és remek történetre vágysz, akkor megtaláltad amit kerestél! Ne habozz, szerezd be te is a saját példányodat a sneakerbox shopról, mert ezt a sztorit igazán nem érdemes kihagyni.

H.Fanni

Írni mindig is szerettem, amihez később párosult a sneaker rajongásom is. Első sorban csajos fronton igyekszem erősíteni a csapatot, de természetesen minden érdekel, ami sneaker és fashion.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×