adidas NEMEZIZ x Spiderman: Maximális mozgékonyság

A labdarúgásban a gyorsaság és a mozgékonyság a legnagyobb erények közé tartozik. Ez, valamint a nemrég megjelent Pókember: Idegenben című film ihlette az adidas Marvel pack legújabb darabjait. A kollekció két cipőt tartalmaz, részletek az adidas NEMEZIZ 19+ és Alphaboost cipőkről a tovább után 🙂

Mozgékonyság, csúcsra fejlesztve

Az adidas NEMEZIZ első – Lionel Messi nevével fémjelzett – modellje 2017 elején jelent meg. A NEMEZIZ cipőket mozgékony, gyors játékosoknak ajánlják, így jön a képbe Pókember, aki az adidas designerei szerint is a legfürgébb szuperhősök közé tartozik.

adidas NEMEZIZ 19+ és AlphaBOOST Spiderman edition

adidas NEMEZIZ 19+ és AlphaBOOST Spiderman edition

A NEMEZIZ 19+ a franchise harmadik generációjába tartozik, így a márka legmodernebb technikai megoldásait találjuk rajta. Ezek közül a legmeghatározóbb talán az úgynevezett Tension Tape, amely rugalmas anyaga a gyors irányváltoztatások mellett jobb tartást is biztosít.

Ezt a technikát már a NEMEZIZ 17-nél is alkalmazták, azonban ezúttal ebből még többet találhatunk a cipőn az elődjeihez képest – gyakorlatilag az egész felsőrésze ebből áll. Ez a felsőrész elég egyedi kinézetet ad a modellnek (legalábbis levéve), és elég szűknek tűnik, ennek ellenére a (elvileg) nem nehéz le- és a felvenni. A cipő egy szuper vékony anyagból készült, hogy azt a hatást keltse, semmi sincs a labda és a lábfejünk közt.

adidas NEMEZIZ 19+

adidas NEMEZIZ 19+

A kollaboráció ezen tagja a szuperhős eredeti, piros-kék színeiben díszeleg, és az egésznek olyan hatása van, mintha be lenne „hálózva”.

Ajánljuk tehát minden focistának, aki nem „paókembör”, mert ezzel a futball cipővel a lábán akár még az is válhat belőle 😀

adidas NEMEZIZ AlphaBOOST

A kollab másik tagja egy fekete színű AlphaBOOST. Ezt Pókember legújabb jelmeze inspirálta, amit a nemrég megjelent Far from home című filmben láthattunk.

NEMEZIZ AlphaBOOST

NEMEZIZ AlphaBOOST

A Bundesliga Peter Parkere: Serge Gnabry

A kollaboráció arca nem más, mint Serge Gnabry, a Bayern München és a német válogatott szélsője. A játékos csapata, valamint a Bundesliga egyik leggyorsabb játékosának mondható, a tavalyi szezonban 34,76 km/h volt a top sebessége.

rsz_adidas_nemeziz_19+_spiderman_serge_gnabry

Serge Gnabry, a Bundesliga „Pókembere”

nojaasd

Ha valaha a cipősszekrényem közelébe kerülsz, ne lepődj meg; több sneakert és focicipőt rejt, mint magassarkút.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×