Nike Kyrie X Spongyabob Kockanadrág

A kosaras cipők az első Chuck Taylorok óta hatalmas változáson mentek véghez. Láttunk már rengeteg Niket és adidast a piacon, de mellettük felbukkantak egyéb kosaras signature sneaker az évek során. Most a Nike Kyrie  Irving cipőjét dobja fel – rengeteg gyerek nagy kedvenc meséjével, a Spongyabobbal. Ha érdekel téged, hogy a Bikini-fenék lakói hogyan mutatnak a cipőn, katt a továbbra.

Kyre X Spongyabob - az egyik legjobban várt darab

Kyre X Spongyabob – az egyik legjobban várt darab

Kyrie Irving és a cipői

Kyrie Irvinget nem kell sokaknak bemutatni, a Brooklyn Nets legújabb igazolása már a Celticsben és a Cavsben is igazi vezéregyéniség volt. A 27 éves játékos már 2011 óta játszik az NBAben, 2014-ben jelent meg Nike signature cipője. Ezek a sneakerek már rengeteg cw-t megéltek, és 5 modellt is, a blogon több cikket megtalálhattok ide kattintva. Kollaborációból ez az első, úgyhogy nézzük hogyan sikerült.

Vans Sk8-HI X Spongyabob - A piacon hatalmasat mentek ezek a cipőkVans Sk8-HI X Spongyabob – A piacon hatalmasat mentek ezek a cipők

A gyerekek kedvence és a divat meghódítása

Ez a kollab a Spongyabob kockanadrág sorozat szereplőit idézi fel a mintákon. A Bikini-fenék lakóitól nem áll messze a sneaker piac, ugyanis egy hasonló szereplőket felvonultató gárdával már volt egy sikeres próbájuk. Ezt a Vans-szel közösen alkották meg 2018 elején. Az emberek életkortól függetlenül újabbnál újabb dolgokat fedeznek fel benne, mindenkit meg tud nevettetni. Lehet, hogy a Nike is ebben látta a potenciált.

Kyrie X Csillag Patrik - a kisség csekély értelmű de annál szerethetőbb arca is visszatekint

Kyrie X Csillag Patrik – a kissé csekély értelmű de annál szerethetőbb arca is visszatekint

A Bikini-fenék lakói ellepik a pályákat?

Aki nem ismerné a sorozatot, annak tudnia kell, hogy az egész egy tengeri szivacs mindennapjaira épít. A szivacs és a barátainak mindennapjait mutatja be a sorozat, sokszor mindennapi emberi problémákat is boncolgatva. Mindegyik szereplőnek megvan a maga jellegzetessége, ezekre építettek a designerek is. A modelleket sajnos nem gondolták túl. Kapunk 3 darab Kyrie 5-öst a 3 leghíresebb szereplővel. Spongyabobbal, Patrikkal és Tunyacsáppal. Míg a másik kollekció 2 darabja Szandit és Rák urat eleveníti fel a mintázatukkal. Mindegyik lépő megegyező része lesz a nyelven megtalálható Nickelodeon felirat, ugyanis az ő rajzfilmjükről készülnek a cipők.

Kyrie x Rák Úr -A pénz mint jóbarát és Plankotn az ellenség is feltűnik

Kyrie x Rák Úr -A pénz mint jóbarát és Plankotn az ellenség is feltűnik

Véleményem

Az én gyerekkoromban rengeteg mese közül választhattam, de valamiért mégis a Spongyabob volt az, amit mindig szívesen néztem. Nagyon örültem, amikor megláttam, hogy egy ilyen cipővel készül a Nike az emberek felé, és már ott tudtam, hogy nem is Kyrie miatt, de valamelyik cipőt muszáj lesz beszereznem. Ha esetleg ti is hasonló véleményen vagytok velem, akkor augusztus 10-én mindenképpen nézzétek a SNKRS-s appot. Viszont ha valaki a kisgyerekének akarná a lépőt, baba mérettől már beszerezheti ugyan ott.

Kyrie X Szandi - Kissé csajosabb beütés a tengerben élő mókustól

Kyrie X Szandi – Kissé csajosabb beütés a tengerben élő mókustól

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×