BOOST innováció – adidas PulseBOOST HD

Megérkezett a BOOST HD! A jól megszokott energia-visszaadással és komforttal rendelkező középtalp ezáltal még stabilabb lett. Persze az új adidas PulseBOOST HD nem csak ezt az újdonságot hozza el számunkra – részletek a tovább után!

adidas_pulseboost_hd_1

Az adidas PulseBOOST HD-ben debütál a továbbfejlesztett BOOST HD

BOOST HD

Az adidas PulseBOOST HD-ben debütáló BOOST HD az egyik legnépszerűbb középtalp újabb evolúciós lépcsőfoka. Alacsonyabb profillal biztosítja a korábban jól megszokott energia-visszaadást és komfortot. Ennek köszönhetően egy jó sportkocsihoz hasonlóan közelebb vagyunk a talajhoz. Az új futócipő ideális társ az egyre népszerűbb utcai futásokhoz. Hirtelen megállásra, vagy irányváltásra van szükséged az utca forgatagában? A PulseBOOST HD-val ez nem jelent problémát!

adidas_pulseboost_hd_2

Utcai futásra tervezve

Mesterséges intelligenciával kreált új talpszerkezet

Ahogy a bevezetőben is jeleztem, nem a BOOST HD az egyetlen újítása a cipőnek. A jól bevált Continental talp ezúttal Adaptive Traxion formát ölt. A mesterséges intelligenciával kreált talpszerkezet maximális tapadást biztosít a gyors irányváltásokhoz bármilyen felszínen, legyen az akár száraz, akár nedves.

adidas_pulseboost_hd_3

Az új Continental Adaptive Traxion

Továbbfejlesztett felsőrész

Nem csak a talp, a felsőrész és adaptálódott az új kihívásokhoz. Az új technológia nem túl kreatívan az Adapt Knit elnevezést kapta. Természetesen az új eljárással készült felsőrész is azt igyekszik tökéletesíteni, amit az eddigi megoldások: a szükséges helyeken legyen kellően feszes, míg ahol szükséges kellően rugalmas.
adidas_pulseboost_hd_4

Adapt Knit

Külső

Miután technikailag kellőképp kiveséztük az új performance modellt azért váltsunk néhány szót a megjelenénésről is. Talán urbánusan letisztult a legjobb kifejezés. A homogén megjelenést csak a narancssárga csíkok törik meg minimális figyelemfelkeltésként.
A nyelven fura koordinátákat láthattok. Ezek New York, Párizs és Berlin geo koordinátái. Ezen városok futóinak visszajelzései alapján fejlesztették az új modellt. További érdekességként egy QR kódot is felfedezhettek, ami a Spotify-jal együttműködve egy lokáció alapú exkluzív lejátszási listához vezet benneteket.
adidas_pulseboost_hd_5

Koordináták és QR kód a nyelven

Ez csak a kezdet

Az adidas PulseBOOST HD bemutatása csak a kezdet – az hogy milyen, arról hamarosan részletes cipőtesztben számolunk be nektek! Mindenesetre ne lepődjetek meg, ha más sportágakban is megjelenik a továbbfejlesztett BOOST technológia. Ha tippelnem kéne, szerintem a kosárlabda lesz a következő! Talán már az adidas Harden vol. 4-ben?
adidas_pulseboost_hd_6

adidas PulseBOOST HD

Hír- és képforrásunk az adidas volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×
Inkább a shopban keresnél? Akkor kattints ide!