Footshop x Black Trap: Wavy Gravy #1

A Footshop és a Black Trap csapata összefogott és nyárra beveszik magukat a budapesti TRIP hajóra, így a fesztiválszezonban Budapesten is megkaphatod underground/new school trap és hip-hop adagodat. A Footshop az első, július 9-i Wavy Gravy #1 bulit egy Yeezy secret raffle-lal dobja fel, részletek a tovább után!

Footshop Yeezy 350 Secret Raffle

A Footshop secret rafflel-lel is készül, melyre július 9. 12:00-ig (azaz kedd délig) így jelenetkezhetsz: Menj be a Footshop Kristóf téri üzletébe, itt megtalálod kiállítva a két cw-t, aminek a vásárlási jogát megnyerheted. Jelentkezz a kasszapultnál, ahol a megszokott „raffle” rendszerben karkötővel regisztrálnak téged, majd a US lábméretedet felírják a raffle cetlire és bedubják az urnába.

Szabályok: egy ember egy színből egy méretre iratkozhat fel! A cipő ára 75 990 Ft, kártyával vagy készpénzzel fizethető.

A secret raffle aktuális részleteit megtalálod itt. Ha valami további kérdésed lenne, akkor egyenesen fordulj a Footshop csapatához, mert ők folyamatosan a legfrissebb infók birtokában vannak!

Footshop x Black Trap: Wavy Gravy #1 w/ Footshop secret raffle

Footshop x Black Trap: Wavy Gravy #1

A Batthány térnél horgonyzó TRIP hajón az első Wavy Gravy #1 bulin a lineup a következő lesz:
GLXY X BABA AZIZ / DJ N1CE / CHOLNA, a buli részleteit és Facebook eseményt itt találod.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×