Supreme SS19 18. heti pólók

A Supreme 1994 óta dob a streetwear piacra különleges darabokat mind ruhákban, mind kiegészítőkben. A pólók mindig is nagy hangsúlyt kaptak a márka termékei között, és ez az idei nyári kollekciójukban sincs másképp. Ha érdekel, hogy mit hozott pólófronton a Supreme SS19 18. hét, akkor kattints a továbbra.

Gucci Mane Photo Tee-je - Az egyik legkeresettebb darab

Gucci Mane Photo Tee-je – Az egyik legkeresettebb darab

Azok a bizonyos pólók

A Supreme az egyik legismertebb és leginkább kedvelt márka a mai fiatalok és idősek között, ez vitathatatlan. Persze ez nem meglepő, hiszen a termékeik teljes mértékben limitáltak. Ezekről már rengetegszer írtunk, ide kattintva tudtok bővebben olvasni. Ha  már egy ideje követsz minket, akkor a „box logo” felső biztos, hogy nem idegen számodra. Az ikonikus box logo pólók és pulcsik a legkeresetebbek a Supreme dropok alkalmával, és nem csoda, hogy a resell piacon is rendesen megkérik az árukat. A másik hype darabok a photo tee-k, amelyből jutott a  SS19-es 18. dropba bőven. 

Buju Banton Photo Tee-je

Buju Banton Photo Tee-je

A reggae új éllovasa

Ezeknek a pólóknak az egyik legnagyobb különlegessége abban rejlik, hogy mindegyiken egy hírességet láthatunk, box logo pólóban. Volt itt Kate Moss, Mike Tyson és a Wu-Tang Clan 2 tagját is viszont láthattuk már. Az idei pólón a hazánkban kevésbé ismert, de a reggae hallgatók számára ikonná vált Buju Bantont kapjuk meg a bogo pólóval. A felső hátuljára az énekes aláírása került. A póló 48 dolláros retail áron volt beszerezhető, viszont az egyik legnagyobb resell platformon, a StockX-en jelenleg 200 dollárért lehet hozzájutni. Az előadó és producer Banton egy másik pólón is ott hagyta a kézjegyét – “Wake The World” felirat és az elmaradhatatlan aláírás. Rajongóknak kötelező darab. 

Reaper Tee - Josh Smith alkotása

Reaper Tee – Josh Smith alkotása

Festészet és filmvilág a Supreme háza táján

A múlt héten érkezett egy Reaper névre hallgató póló, ez Josh Smith amerikai művésztől származik. A mintából kiindulva Smithtől nem állnak messze a fekete gondolatok, a pólón a “halált” láthatjuk. A Supreme egyre gyakrabban nyit a hasonló művészek felé, ezzel is közelebb hozva a streetwear kultúrához a modern művészet világát. Nekünk magyaroknak mégis egy másik póló volt a leginkább feltűnő. Ha a póló mintája nem is, de a neve mindenképp, ugyanis Bela Lugosi tee néven futott shopban. Lugosi Béla, színész egyébként a Drakulát játszva vált az egész filmiparban ikonikus alakká. Ha úgy nézzük, akkor Magyarország nevét 80 évvel a film után is népszerűsíti, igazi influencerrel van dolgunk.

Ha valamelyik termék elnyerte a tetszéseteket, akkor a resell piacon ajánlott körbenézni, ugyanis gyorsan elkapkodták ezeket a darabokat.

Bela Lugosi Tee - Az egyik legismertebb jelent a Dracula filmből

Bela Lugosi Tee – Az egyik legismertebb jelent a Dracula filmből

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×