size? x New Balance 990v5 – A sarki boltba járós

A napokban robbant a hír, miszerint a korábbi fekete és OG szürke színállások után, igazi vibráló New Balance 990v5 érkezik. A kollaboráló fél most az angol size? csapata volt, a végeredmény pedig egészen egyedi lett. Csekkit a tovább után!

size? x New Balance 990v5 - A sarki boltba járós

size? x New Balance 990v5 – A sarki boltba járós

Retro őrület

Tombol a retro láz a ködös Angliában is, amire -szerencsére- nem felejtettek el reagálni a sneaker brandek sem. A legújabb New Balance x Size? kollab eredménye ez a gyönyörű 990v5 színállás, mely a 80-es évek angol kis közértjeinek vibráló színkavalkádját hivatott megidézni. Ismerős az érzés amikor csak bóklászol a sorok között de egy hihetetlen kontrasztos csoki csomagolásra felkapod a fejed? Na pont ez volt a szitu, csak majdnem minden márkánál.

size? x New Balance 990v5 - A sarki boltba járós

Kontraszt kontraszt hátán

A modell persze nem állt meg ennél, hiszen hogyan erősíthették volna az angol életérzést ha nem a royal blue szín dominanciájával? A felsőrészen hasított bőr és prémium anyaghasználat jellemző, plusz napjaink egyik legpörgősebb fícsöre: reflektív elemek.

size? x New Balance 990v5 - A sarki boltba járós

Zsákolva

A lépő sajnos -vagy nem sajnos- csak limitált, 500 darabos készlettel fog droppolni, ami igencsak megnehezítheti a beszerzést. Ha nem szeretnétek lemaradni, csekkoljátok a size? appját és honlapját, azon belül is a New Balance szekciót!

Fotó és hírforrásunk a hypebeast volt.

ármin

Ugyan nem mondhatom magam igazi sneakerheadnek, azonban mindig is érdekeltek az egyedibb sneakerek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×