Nike Air Max 1 „Inside Out” – A kifordított klasszikus

A 2018-19-es években, a divatban az egyik leginkább szembetűnő ágazat a dekonstruáltság volt. Ezt a legjobban a Nike és az Off-White közreműködésénél vehettük észre. Habár a Nike már nem dolgozik Virgil Abloh cégével, mégis folytatják ezt a vonalat. A mostani „áldozat” nem más, mint egy Air Max 1-es. Ha érdekel, hogyan kivitelezik, kattints a továbbra.

Az első Air Maxek

Az Air Max 1-es sziluett az Air Max sorozatnak az egyik leginkább kedvelt és legkülönlegesebb darabja. Rengetegszer olvashattátok már a blogon az újabb megjelenéseket, kollabokat és egyéb érdekességeket a lépővel kapcsolatban. Ezeket ide kattintva megismételhetitek, ha nem jutna eszetekbe, melyik az a cipő, amelyikre gondolok.

Nike Air Max 1 "Inside Out" Brown/Red

Nike Air Max 1 „Inside Out” Brown/Red

Virgil hatása?

Ez az új modell, minden kétséget kizáróan merész húzással akart különlegeset alkotni a sneaker piacon. Ezt a bemutatott képek alapján sikerült elérniük. Az első és legfontosabb, amit tudni kell ezekről a darabokról, hogy a cég designerei kifordították az ismert modell felső részét. Ennek köszönhetően az elvarratlan anyagok a felszínre kerültek. Az egyetlen dolog, amit meghagytak majdnem az eredeti verzióban az a cipő nyelve, a szép fűző elvezetés miatt.

Nike Air Max 1 "Inside Out" - A külső size tag

Nike Air Max 1 „Inside Out” – A külső size tag

Nike Air Max 1 "Inside Out" - A belső badge

Nike Air Max 1 „Inside Out” – A belső badge

A két címke helycseréje

A másik érdekes elem, a cipő nyelvének az eldolgozatlansága, ami bizony a nyelvben található szivacsot előtérbe hozza. A nyelvre viszont nem a megszokott Air Max 1 feliratot és logót kapjuk, hanem a kis mérettáblázatot, valamint a modell és színkódot. A cipő belső részén egy megszokott Air Max címkét fogunk megtalálni a táblázat helyett. A talpon semmi változás nem történt, és a szokásos 1-es talpat kapjuk a cégtől. Persze a talpak színösszeállítása passzolni fog a cipő felső részéhez.

Nike Air Max 1 "Inside Out" Brown/Red

Nike Air Max 1 „Inside Out” Brown/Red

Véleményem

Úgy gondolom, hogy ezzel a cipővel különlegeset fog kidobni a piacra a Nike, amit az ember egy Virgil kollabtól várt volna el. Pontos árát és megjelenési időpontot még nem erősített meg a Nike. Havonta megjelenő sneaker release naptárunkat megéri majd figyelni, pontos árakkal és megjelenési dátumokkal is fogunk tudni szolgálni.

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×