Nike sneaker size app – Találd meg a tökéletest, mert számít a méret!

Ha tetszik, ha nem, bizony vannak olyan esetek, ahol számít a méret. Ilyen ez a sneakerek esetében is (miért, ti mire gondoltatok?) . A rossz méret ugyanis elég komoly problémákat eredményezhet. Éppen ezért a Nike egy appal készül, hogy megtalálhassa a saját méretét. Csekkoljátok a cikkben!

Észak-Amerikában közel 60% rossz méretet hord.

Nike shoe size app

Nike shoe size app

És ez az arány bizony kishazánkban sem lehet sokkal jobb. Miért is fontos ez? A pontos méret nagyban növelheti a teljesítményünket, ha sportról van szó. Casual, utcai cipők esetében pedig szimpán hazavágja a lábad hosszútávon. És ha ez nem ijesztett volna meg, sok esetben a cipő is jóval hamarabb kipurcan. Nyilván erről nem csak a vásárló tehet, teljesen más fit például egy Air max 97 és egy presto.

Hogyan működik?

Nike shoe size app

Nike shoe size app

A Nike Fit app lényegében a telefon kamerája segítségével, 13 pont alapján elemzi a lábat és összegyűjti sziluettenként a neked megfelelő méretet.Ami, ahogy fentebb is említettem elég előnyös, mivel a retro modellek általában nagyobb fit, míg a runnerek hajlamosabbak szűkebbek lenni. New Yorkban már így segítenek az eladók a márkaboltban a tökéletes méret megtalálásához.

Miért jó ez?

Nike shoe size app

Nike shoe size app

Neked lényegében, mert nem megy szét sem a lábad, sem a cipőd, és a méret miatt sem kell a boltba visszarohangálnod. A brandnek ez szintén előny, hiszen valószínüleg esni fognak a csere igények, ráadásul kaphatnak egy képet arról, melyik modellre mekkora igény van méret szerint. Igazi win-win szitu.

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×