Nyerd meg te a fullos Gold VIP csomagot a Kicks R Good 420 -ra!

Biztosak vagyunk benne, hogy a 2019. április 20-án Dürlinben megrendezésre kerülő Kicks R Good 420 még ütősebb lesz mint az előzőek, mi biztosan ott leszünk! És te? Akár már megvetted a jegyedet, akár még filózol rajta, van itt két felpimpelt KRG Gold VIP csomag, ami csak arra vár, hogy megnyerd! Jelentkezés a tovább után 😉

Kicks R Good 420

Ha esetleg még nem tudod, hogy mi vár rád Magyarország legnagyobb sneaker rendezvénysorozatának legújabb eseményén, akkor KRG beharangozó cikkünkből teljes képet kaphatsz. Röviden: akit érdekel a sneaker és a streetwear kultúra vagy a hypebeast életérzés, akkor annak itt a helye!

Kicks R Good x sneakerbox.hu Gold VIP játék - nyerj jegyet és menő cuccokat!

Kicks R Good x sneakerbox.hu Gold VIP játék – nyerj jegyet és menő cuccokat!

És akkor mit is lehet nyerni?

A 12 000 Ft értékű Kicks R Good 420 GOLD VIP csomagban már eleve elég sok jófajta dolog van:

  • Minden VIP jegyes már 10 órakor beléphet és elsőként csemegézhet az asztalok kínálatából!
  • A GOLD VIP jegyhez 5 raffle ticket jár a Yeezy Giveaway Raffle-re, ahol egy Yeezy 350 v2, egy Yeezy 500 és 700 talál új gazdára, 3 raffle ticket jár az Off-White sneakerekre – itt a nyertes retail áron veheti meg a cipőt.
  • Aztán ott van a Bomba x KRG Goodie Bag, ami tartalmaz egy limitált Kicks R Good pólót, egy sörnyitót, egy stresszlabdát és egy cipőkanalat is. Plusz várható, hogy a szponzorok még további meglepetéseket rejtenek el a zsákban 😉

Ezen felül a sneakerbox.hu csapata még hozzádobja ezeket:

Na ebből a jóságokkal telepakolt csomagokból sorosulunk ki kettőt 2019. április 14-én este.

Mit kell tenned, hogy nyerj?

  1. Kövesd a Kicks R Good (@kicksrgood) és a sneakerbox.hu (@sneakerboxhu) Instagram profilokat!
  2. Kattints ide és töltsd ki 2019.04.14. 20:00 óráig hiánytalanul a jelentkezési kérdőívet! Van pár kérdésünk arról, hogy mit szeretsz a legjobban a KRG eseményekben, meg ha van ötleted, hogy lehetne még jobb, akkor azt se tartsd magadban!

Ennyi. Április 14-én este sorsolunk ki két jelentkezőt, akiket a jelentkezésnél megadott e-mail címen értesítünk. Nekik egy napjuk van visszajelezni, igazolni, hogy követik a megjelölt Insta profilokat és leegyeztetni a szükséges dolgokat. Ha ez nem történik meg, akkor tartaléknyertest értesítünk, akikre ugyanezek a visszajelzési feltételek vonatkoznak.

Még néhány tudnivaló

A játékba egy személy csak egyszer jelentkezhet. A jelentkezési lapon megadott adatokat csak a játék lebonyolítása, a nyertes kiértesítése, illetve statisztikai célokra használjuk. A jelentkezésnél megadott személyes adataidat és e-mail címedet a játék lebonyolítása után csak akkor tároljuk, ha bejelölöd, hogy szeretnéd kapni a sneakerbox.hu hírlevelét. Ebben az esetben adataidat az SBOX 361 Kft. Adatvédelmi Szabályzata értelmében kezeljük tovább. Ha nem kérted a hírlevelet, akkor személyes adataidat a játék lebonyolítása után töröljük.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×