Have a Nike day kollekció – A márciust már tuti vitte a Nike

A Nike-nál nem újdonság, hogy bizony minden márciusban erősen oda szokták tenni magukat ( már csak az Air Max day okán is). A sneaker rajongók örülhetnek, hiszen ez most sem lesz majd másképp. Rögtön a hónap elején érkezik a Have a Nike day kollekció, csekkoljátok a cikkben!

Have a Nike day! 🙂

Have a Nike day három legjobb lépője

A HND kollekció három legjobb lépője

A korábbi ” just do it ” kollekciót követve érkezik a HND eresztés, és a lépőket elnézve, méltó utódnak várható. A mosolygós kis szlogen ötletes, de azt kell mondjam a cipőkkel sem nyúltak mellé. Maradtak a már bevált modelleknél, és ez nem biztos, hogy baj. Színekben alapvetően az easter/grape vibe dominál, lila,kék,pink, szürke kicsit colorblokkolva némi feketével.

Mi is van a kollekcióban?

Air max 95 HND kollekció

Air max 95 HND kollekció

Ahogy egy dínós filmben mondták volt, nem spóroltak semmin. A brand a legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenkire gondolt. A fő modellek a már fent látható Air max 95, 270, 1 és 97 mellett az Air force 1 low és mid, valamint a mostanában elég népszerű Air More Money.

Air max 97 HND

Air max 97 HND

A fentebb említett easter színek mellett a legdominálóbb a full kék (különböző árnyalatokban ) és a full fekete. Egy biztos, aki tavaly lecsúszott az ikonikussá vált Wotherspoon 97-ről, az idén talán enyhítheti fájdalmát ezzel a 97-el, nekem legalábbis erősen hajaz rá. A megjelenés pontos dátuma március 1, az árak pedig a már megszokottak.

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×