Nike Air Jordan 6 Infrared – a várva várt visszatérés

Bizonyára észrevettétek, hogy a Nike 2018-ban nagyon megnyomta a Jordan vonalat megjelenések szempontjából – ez idén sincs másképp, február 16.-án érkezik az Air Jordan 6 Infrared. Release infó és részletek a tovább után!

Nike Air Jordan 6 Infrared - a várva várt visszatérés

A cipő, amit Michael Jordan viselt amikor megnyerte az első NBA bajnokságát. Az igazi retró visszatért 2019-ben is, ráadaásul az OG Nike Air logóval a sarkánál. Maga a lépő 2000-ben és 2014-ben is megjelent, de egyik sem az eredeti Nike Air jelzéssel. Szóval skacok, aki erre várt, itt az ideje lecsapni! 

Nike Air Jordan 6 Infrared - a várva várt visszatérés

Nike Air is back!

AIR JORDAN 6 INFRARED

Maga a lépő először 1991-ben jelent meg, és azóta is imádják a sneakerheadek! Ebben az évben négy színállásban is megjelent, de jövőhéten csak a feketéhez lehet szerencsénk. Az évek során pedig különféle low verziók és kollabok is napvilágot láttak, de mindnyájan tudjuk, hogy az OG még is csak OG.

Nike Air Jordan 6 Infrared - a várva várt visszatérés

Ha érdekelnek az AJ6 különböző megjelenései, itt le tudod csekkolni, és még más infókat is megtalálsz róla.

RELEASE INFÓ – BUDAPESTRE IS ÉRKEZIK

Jöhetnek az örömkönnyek, hiszen a hivatalos Nike SNEAKRS megjelenés mellett a budapesti Nike márkaboltokba is (Westend és Fashion Street) érkezni fog a cipőből február 16.-án (szombaton). Szóval elő a pénztárcákat (vagy a hitelkártyát 😂) és irány jövő szombaton a bolt! A retail ár  57 990 Ft lesz!

Nike Air Jordan 6 Infrared - a várva várt visszatérés

Gergő 2014-ben szintén írt egy cikket a megjelenésről, lessétek meg azt is egy kis nosztalia gyanánt.

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×