adidas Valentine’s Day pack – A cipők szerelmeseinek 

A cipők szerelmeseinek örömére, az adidas egy szívélyes pakkal bővítette repertoárját, három Stan Smith és egy Superstar formájában. Ha meg még nem tudod, mit vegyél Valentin-nap alkalmából a párodnak, ez egy tökéletes ajándék lehet a sneakerbolondok számára! A részletekért katt a továbbra! 

Az adidas először egy fehér Stan Smith-szel indította a csomagot, amihez csatlakozott pár nappal később egy szerelmes Superstar, majd február 5.-én újabb két Stan színállással bővült a csapat.

A Stan Smith-ek

“Cloud White – Active Red”

Ez volt a csomag legelső sziluettje. Egy teljesen hagyományos, fehér Stan Smith alap, az oldalán illetve a talpbetéteken egy élénk piros szívvel, amiben három fehér csík látható.

adidas Valentine's day

“Cloud White – Active Red”

“Active Red – Cloud White”

Ahogy azt már a színállás neve is sugallja, a piros és fehér részek szerepe lényegében csak meg lett cserélve, annyi különbséggel hogy ennél a sziluettnél a domináns piros, fényes/ lakkozott hatást kapott.

adidas Valentine's day

“Active Red – Cloud White”

A legutolsó és legletisztultabb Stan

A sziluett tényleg igazán letisztult, hiszen Valentin-napi kiadásáról csak a fűzőlyuk kis piros, szív alakú fém gyűrűje árulkodik. Egyelőre erről a modellről sokat még nem tudunk, de remélhetőleg hamarosan lesz erről a Stan-ről is több infónk.

adidas Valentine's day

“Cloud White”

A pack egyetlen Superstar-ja

A kivitelezés egész különleges, hiszen olyan, mintha egy sima fehér bőr alapon piros csíkos Superstar-t látnánk, annyi eltéréssel, hogy a három piros csík egy szívecskét ad ki: a kidolgozás minimalista, de ötletes.

adidas Valentine's day

Superstar “Cloud White Active Red”

Az első két Stan Smith már elérhető több méretben az adidas.com-on, míg a harmadik Stan és a Superstar megjelenési dátuma még várat magára, valószínűleg épp Valentin-napon fognak színt vallani.

A Valentine’s Day kollekció már elérhető darabjait 100$-ért, azaz közel 30.000 forintért tudjuk még időben beszerezni párunk meglepésére. A cipők méretezése egyébként unisex, 36-44-es lábméretig bárki megtalálhatja bennük az Igazit.

Kép és hírforrásaink a Hypebae és az adidas.com voltak.

H.Fanni

Írni mindig is szerettem, amihez később párosult a sneaker rajongásom is. Első sorban csajos fronton igyekszem erősíteni a csapatot, de természetesen minden érdekel, ami sneaker és fashion.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×