Vans „Year Of The Pig” – Egy újabb zsíros release a Vanstől

A Vans az elmúlt évek nagy visszatérője, nem csoda: jó, olcsó és sokszor egyedi. Az utóbbi években szinte minden évben érdekesnél érdekesebb partnerekkel dolgoztak együtt, ilyen volt például a Nintendo, a Disney vagy akár a Pixar a Toy Story-val. A képregényes kollabok mellett visszatérő elem az éves horoszkópos release, amivel a kínai újév előtt tisztelegnek, csekkoljátok a tovább után!

Year of the pig – A disznó éve

Vans "year of the pig"

Vans „year of the pig”

Ahogy fentebb is említettem, a horoszkópos megjelenés már visszatérő elemnek tekinthető a márkánál. A tavalyi „kutyás” release-t nagyon eltalálták, de jó látni, hogy idén sem tették alacsonyabbra azt a bizonyos mércét. Ha szeretném a gagyi szóvicceket, azt írnám nem disznólkodták el, de ez szerencsére rám nem jellemző. Maradjunk annyiban, hogy ez a lépő is állati lett (haha).

Old skool year of the pig

Old skool year of the pig

Azt mondhatjuk, hogy a megjelenéssel követték a mostani sneakertrendet. A szín maga nagyon fekszik – persze, értem én, a röfi amúgy is rózsaszín -, de emellett megjelentek a Nike-nál már bevált oversized logók. Ha pedig annyira nem fekszik a full pink sziluett, semmi gáz, ugyanis erre is gondoltak. A már megszokott oldalsó „csík” ugyanis cserélhető, fekete és pink színben érkezik. Ez igaz a lépőhöz járó fűzőkre, de még a dobozra is.

Old skool year of the pig

Old skool year of the pig

Ha képek alapján megtetszett, elsősorban az eBay-t, StockX-et tudom ajánlani vadászat céljára, ugyanis kishazánkban nem elérhető, a német retailernél pedig sajnos sold out. Sikeres vadászatot!

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×