Nike Air Max 97 x Swarovski – Kényelem és luxus

A Niketól rengeteg kollaborációt láthattunk a 2018-as évben, és szerintem nincs olyan ember, aki nem coppolta volna valamelyiket a lábára. Ezek között a cipők között volt jónéhány, amelyet kifejezetten csak csajoknak dobtak piacra – ilyen volt a Swarovskival közösen elkészült Air Max 97. Ennek ellenére azért a srácok is vethetnek rá egy pillantást a tovább után!

Nike WMNS AM97 LX Swarovski "Silver Bullet" - 2017-es megjelenés

Nike WMNS AM97 LX Swarovski „Silver Bullet” – 2017-es megjelenés

Kezdetek

A Swarovski az a cég, amelyet úgy gondolom, nem kell sok embernek bemutatnom. Az osztrák cég az egyik leghíresebb kristályüveg gyártó cég. Ezeknek a kristályoknak a szépsége a Nikenak is szemet szúrt már 2017-ben. Abban az évben már két olyan színállást is sikerült kiadniuk, amely a közönségnek hatalmas kedvence lett és percek alatt elkapkodták a polcokról, és a virtuális üzletekből. Az idei év végének közeledtével egy hasonló cipővel köszönték meg a lányoknak a sok vásárlást és a jól megszokott “Metallic Gold” colorwayt kissé újragondolták.

Nike WMNS AM97 LX Swarovski "Metallic Gold" - 2018-es megjelenés

Nike WMNS AM97 LX Swarovski „Metallic Gold” – 2018-es megjelenés

Csiszolt szépség

Az Air Max 97 az a lépő, amelyet rengeteg ember napi szinten koptat, és teljesen beleillik egy elegánsabb és egy sportosabb outfitbe is. Az 1997-es cipő rengeteg kollaborációt élt már meg, amelyek között az egyik leghíresebb kétségkívül az Off-White-tal közös darab. De a népszerűség nem mindig egyenlő a szépséggel, ugyanis nekem férfi szemmel is a 2018-as Swarovski lett az egyik legszebb darab. Az ékszerekhez hasonlóan a cipő is követett egy minimalista designt és nem nyúltak hozzá annyira mint például egy Virgil Abloh. Azért, hogy visszaadják az ékszereik igazi prémium hatását nem csináltak mást, kidíszítették a cipőt a jól megszokott 97-es vonalak mentén aranyban csillogó vonalakkal. A cipő legszebb többi részéhez nem nyúltak hozzá, ugyanis a fehér középtalp, valamint az áttetsző “buborék” már az első megjelenésnél is nagyon menő volt.

Nike WMNS AM97 LX Swarovski "Metallic Gold" - Elegáns és sportos

Nike WMNS AM97 LX Swarovski „Metallic Gold” – Elegáns és sportos

Resell

Véleményem szerint a cipő a 400 dolláros árért pont arról árulkodik, hogy nem egy átlagos modellt kapunk a kezünkbe. A luxus ár luxus kinézetet és minőséget is ad. A resell piacon nem kavart nagy port, ugyanis mérettől függően maximum 550 dollárt kérnek darabjáért. Ez az ár a többi 97-es kollabhoz képes nagyon kicsi árkülönbség. Ha esetleg ezekről a cipőkről is olvasnátok ide kattintva tehetitek meg. Nektek mi a véleményetek erről a darabról? Véleményeteket írjátok meg nekünk itt vagy a Facebookon!

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×