A Yeezy Boost 700 VX

A sokat savazott, de aztán megkedvelt apucipő. Egy legendás Air Max tervező, és a Yeezy design igazgatójának tervezésében. Ez a Christian Tresser féle 700 VX, az infók pedig a továbbra kattintva!

A Yeezy Boost 700

Az első verzióról 2017-ben kezdtek el terjedni pletykák, pontosabban a Yeezy Season 5 bemutatója után, ahol az egyik modellen megpillanthattuk az akkor még mindenki számára ismeretlen emeletes lépőt. Eleinte nem tudta senki mire vélni, sokan remélték, hogy csak egy sample, amin még van mit változtatni. Hamarosan azonban jött a release info, és még több kép a Wave Runner néven elhíresült színállásról. 2017 augusztusában jelent meg, és 300 dollárért volt elérhető. Akkoriban népszerű célpontja volt a megmondóembereknek, és a kritikusoknak, de lassan, ám biztosan belopta magát a közönség szívébe.

Adidas Yeezy Boost 700 "Wave Runner"

Adidas Yeezy Boost 700 „Wave Runner”

Mauve

Ez a cipő második cw-jének neve, ami több, mint egy évvel később, idén októberben jelent meg. A Mauve ugyan megtartotta minden tulajdonságát az előző releasenek, beleértve a gigászi talpat, és a keszekusza felsőrészt, viszont most egy sokkal szolidabb, „earth tone” színkombinációba öltöztették. Ha szeretnél többet megtudni, csekkold ezt a cikket!

Adidas Yeezy Boost 700 "Mauve"

Boost 700 „Mauve”

A 2019-es felhozatal

Bizony, már vannak infók a jövőre megjelenő színállásokról. Legalábbis ezt feltételezi a Yeezy Mafia, ugyanis két  700-as modellről számolnak be. A Yeezy Line idén novemberben jelentette meg az 500-as széria „Salt” névre hallgató darabját, ami tulajdonképpen egy tetőtől-talpig fehér változat. Ezen felbuzdulva készítették el a 700-as változatot, amely ugyanazon névre hallgat. Ennél érdekesebb azonban az „Inertia” fantázianévvel ellátott cw, egy bézs talppal, szürkéskék színű vázzal, a midsole-on pedig két kontrasztot adó, barackszínű valamit láthatunk. Mindkét modell megjelenése 2019 tavaszára várható, a friss információkért kövess minket a közösségi oldalakon, és a blogon!

Adidas Yeezy Boost 700 "Intertia"

Adidas Yeezy Boost 700 „Inertia”

Adidas Yeezy Boost 700 "Salt"

Adidas YZY Boost 700 „Salt”

Yeezy Boost 700 V2

Kanye a Twitter-re való visszatérése után kicsivel már be is promózott több új változatot, ezek között szerepel a 700 V2.  A cipő nem sokban tér el az elődjétől, de nem is traktállak benneteket tovább, vessetek rá magatok egy pillantást!

"Adidas

Yeezy Boost 700 VX

A már feljebb említett cipőre csak nemrég irányult a reflektorfény, a múlt héten láthatta a közönség először, amikor is Kanye egy képet posztolt a Twitterére. A fotó a Versace Pre-Fall Fashion Show-ján készült, New Yorkban. 2Chainz robosztus Versace lépője mellett ez volt a fő attrakció. Ye „titkosított” tweetjéből az is kiderül, hogy a 700-as talpát a Yeezy design igazgatója, Steven Smith dolgozta át, a felsőrész pedig Christian Tresser műve. Chris volt egyébként az Air Max 97 tervezője, valamint ő, és Steven is megfordultak a Reebok-nál. A fekete és szürke sémát követő surranóról még nem tudni, hogy csak Kanye számára készült-e, vagy a gyűjtők is kaparinthatnak meg belőle.

"Adidas

A másik változat pedig egy sokkal rikítóbb képet fest, erről semmit sem tudni konkrétan, csak azt, hogy Ye’ a nemrég rácsok mögé zárt Tekashi 6ix9ine-nek szánta ajándékul.

"Adidas

Vajon ezt is a tavaszi dropra szánja Kanye? Esetleg meg se fog jelenni, vagy addig halogatja, mint a Yandhi albumát? Egy biztos, ha a sneakerbox.hu-t követed, lemaradni nem fogsz róla!

A cikk, és a forrása a sneakernews.com volt.

Kristof

Számomra a hip-hop nem csak zene, a sneakerek pedig nem csupán cipők. Ezek számomra mind önkifejezés és egy életen át tartó szenvedély.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×