Patta x Nike – Készítsd el a sajátod!

Múlt hónapban bombahírként robbant, hogy a Patta és a Nike közös cipőt kíván megjelentetni. A napokban teljesen lerántották a leplet, kukkants alá a továbbra kattintva!

Nike By You

A Nike ezen kampánya nem olyan régen indult csak útjára, ha a böngészőnkben rákeresünk, az első oldal, amit kidob a kereső, az a gyártó saját oldala. Tulajdonképpen ez a NikeID továbbgondolása, azaz a már meglévő modellek fehér változatát használhatjátok vásznul. Természetesen csak limitált mértékben, előre megszabott beállítások szerint lehet csak változtatni a cipőt. Több lehetőségünk is van, például LeBron, Kobe, Kyrie és még pár kosaras lépőjéből csinálhatunk saját ízlésünk szerinti műalkotást. Egyébként elég szórakoztató is lehet, higgyétek el, el tud vele játszadozni aki akar.

Nike by You Makers Experience

A Nike egyik stúdiójában saját magad is elkészítheted a cipőd, a két kezeddel.

Patta x Nike By You

A NBY eleinte nem örvendett valami nagy népszerűségnek, jobban szólva senki sem tudott róla, hogy létezik. Amikor múlt októberben azonban felütötte a fejét a Patta collab, egy csapásra beszélni kezdtek róla. Már egymagában is elég vonzó a két név így együtt, hát még ha te is résztvehetsz a tervezésben… A reveal videó formájában érkezett, íme:

Publicity. Publicity. Wohooooow!

Ezt a címet nem én találtam ki. Ez ugyanis a kollekció mottója, hiszen kollekcióról beszélünk. A cipők mellé megfelelő ruházat is jár.

Patta x Nike Air Max 95/90

Mint már fentebb olvashattátok, októberben már megjelent a cipő, azonban a By You kampánynak se híre, se hamva nem volt. A címből is feltételezhetitek, hogy nem egy átlagos átdolgozásról van szó. A 95/90 azt takarja, hogy megtartották az AM 90 felsőrészét, és rászerkesztettek egy 95-ös talpat. Két színállásban dobták piacra, sötét, narancssárga swoosh-sal, és fekete felsővel rendelkezik mindkettő. A két változat közötti eltérés csak a midsole színe, fehér, vagy fekete közül választhatunk. Elég nagy számban elérhető mostanság, 250 dollár körül simán kaphatunk bármely színállásban.

Patta x Nike - Publicity Air Max 95/90

Patta x Nike – Publicity. Publicity. Woohooooow!

Nike by You x Patta

Múlthéten érte el a közönséget a nem mindennapi jelenség, egy kis promózás után hamar felkapta a média a hírt, hogy egy, azaz kettő Patta x Nike cipő elérhető. Ráadásul te választod ki az összetételét is, és még nem is annyira drága. A Nike weboldalán tudod megtenni az átalakításokat, ide kattintva érheted el a két Pattás lépőt. Azt hiszem, az újdonságról érdemes beszélni, hiszen a 95/90 maradt ugyanaz, csak más színekkel. Itt azonban egy teljesen ismeretlen, ahol megfordították a koncepciót. A felsőrész az Air Max 95-é, a talpa pedig a 90-é.

Patta x Nike By You

A Patta x Nike By You két főszereplője

A fentebb említett címen még mindkét cipő elérhető, érdemes elvinni, amíg van. A tervezés bár korántsem olyan szórakoztató, mint élőben, szívből kívánok hozzá jó szórakozást!

Kristof

Számomra a hip-hop nem csak zene, a sneakerek pedig nem csupán cipők. Ezek számomra mind önkifejezés és egy életen át tartó szenvedély.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×